T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
TRT'nin sit-com'u
rötar yaptı

Yeni yayın dönemi için çekimlerine başlanan Ablam Böyle İstedi adlı sit-com dizinin yayını 2003'e kaldı

TRT'nin yeni yayın dönemi programları çerçevesinde çekimlerine başlanan sit-com dizisi Ablam Böyle İstedi'nin yayını, çekimleri tamamlanamadığı için 2003'e ertelendi. TRT tarafından Ankara'da çekilen ilk sit-com dizisi olan Ablam Böyle İstedi'nin 13 bölüm olarak çekilmesi planlanmıştı, ancak dizi, yeni döneme yeştirilemediği için yayını 2003 Ocak'ına ertelendi.

Dizinin konusu ise kısaca şöyle: İşini, evine taşıyan, ortağından ayrılan Murat yeni bir hayatın düşlerini kurarken birdenbire kendini dördüncü eşini terk eden ablası, yeğeni, eniştesi, eski ortağı, ortağının kızgın eşi, yeni komşular ve bir türlü peşini bırakmayan eski öğrenciler karşısında buluverir. Hayatı karmaşıklaşmış ve kalabalıklaşmış ama eğlenceli de bir hal almıştır.

Yeni yayın döneminde En Son Babalar Duyar ve Kuzenler adlı yeni sit-comlarla, Ayrılsak da Beraberiz adlı sevilen komedi dizisinin devam bölümlerini ekrana getiren TRT'nin Ablam Böyle İstedi'nin yayınını ertelemesi 'ekrandaki dizi bolluğu'nun getirdiği savurganlıktan mı kaynaklanıyor bilinmez, ancak bütün oyuncuları Devlet Tiyatro'sundan olan yedek dizinin de aslardan kalır yanı yok görüldüğü kadarıyla...

ABLAM BÖYLE İSTEDİ

Yönetmen: Nurtaç Erimer
Yapımcı: Gönül G. Uysal
Genel Koordinatör: Cafer Özgül
Senaryo: Hayrettin Demirbaş
Oyuncular: Zeynep Eronat, Emre Karayel, Hakan Salınmış, Lale Başar, İhsan Sanıvar, Çetin Azer Aras, Miraç Eronat.


Türkiye'nin enerji politikası
Çapraz Ateş programına bu hafta, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan konuk oluyor. E TV Haber Koordinatörü Bülent Erandaç ve Haber Müdürü Semra Topçu'nun hazırladıkları Çapraz Ateş programında, Bakan Çakan, doğalgaz indirimi, Türkiye'nin enerji politikaları ve son siyasi gelişmeleri değerlendiriyor.
Etv / 21.00


'Kadirizim'in aşk ve intikamı!
Kadir İnanır'ın başrol oynadığı Kırık Ayna'da, Candar Ağa bir yandan Mercan'ı merak ederken diğer yandan Ali Kirman'ı arıyor. Simar, Candar Ağa'dan kaçan Mercan'ı yakalar. Ancak jandarmalara haber verildiği için eve gitmeleri mümkün olmaz ve ortalık yatışana kadar bir mağarada gizlenirler. Kanal D / 21.45


Entrika, kin ve nefrette son perde
Ekrandaki en uzun soluklu dizilerden biri olan Böyle mi Olacaktı'da, Deniz evi terk ediyor. Hakan, Nazan ile evleniyor, Ömer oğlu için eline silah alıyor. Deniz vize işi için konsolosluktan bilgi almaya gider. Ancak hiç beklemediği bir durum karşısında kalır. Konsolosluktan ailesinin isteği üzerine vize verilmediğini öğrenir. Yusuf Pınar'dan vazgeçmez. Atv / 22.15

 
YİTİRİLMİŞ HAYATLAR, HİKAYELER
MUSTAFA Yürekli'nin hazırlayıp sunduğu Yitik Şehrin Figüranları belgesel dizisi birbirinden ilginç hayat hikayeleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Belgeselin bu haftaki bölümünde son cilt ustaları anlatılıyor. Kültür tarihimizin en önemli mesleklerinden olan ciltçilik de diğer meslekler gibi yok olmak üzere. Yitik Şehrin Figüranları'nda teknolojiye yenik düşerek kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizden biri daha gün yüzüne çıkarılıyor ve son cilt ustaları ile ciltçilik mesleğinin incelikleri programda ele alınırken, iyi bir cildin özellikleri de izleyenlere aktarılıyor. Yitik Şehrin Figüranları ciltçilerin dünyasını belgesel titizliğinde ekrana taşıyor. Mustafa Yürekli hayatın sınırlarına yolculuğa devam ediyor.
Kanal 7 / 24.00

Irak harekatı ve Kuzey Irak
Saygı Öztürk ve Ömer Faruk Günel'in sunduğu Sisler Bulvarı'na, Emekli General Hasan Kundakçı, Olağanüstü Hal Eski Valisi Ünal Erkan ve Irak Türkmen Meclisi İkinci Başkanı Şevki Çayır konuk oluyor. Programda Olası Irak harekatı ve Kuzey Irak'ta kurulma aşamasında olan Kürt Devleti tartışılıyor. Operasyon Kuzey Irak'ta nasıl etki yapar? Türkiye'ye Kuzey Irak'tan mülteci akını olabilir mi? Harekata Türkiye destek vermeli mi? soruları programda cevaplanıyor.
Kanal 6 / 22.30

Tarım ve verim üstüne Oğuz Haksever'in yönettiği Türkiye'nin Seçimi'nde, parti temsilcileri tarım politikalarını anlatıyor. Programda Rasih Demirci MHP Isparta Milletvekili Adayı, Cengiz Aysun (DYP Konya adayı), Zekeriya Temizel (DSP adayı), Kemal Unakıtan (AKP İst. Milletvekili adayı) partilerinin tarım politikasını anlatıyor.
Ntv / 21.05
16 Ekim 2002
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED