EDISYON:

Koronayla kol kola: Diyarbakır'daki düğünde 70 kişi halay çekti

11:1319/07/2020, Pazar
G: 19/07/2020, Pazar
DHA
Düğünde sosyal mesafe hiçe sayıldı.
Düğünde sosyal mesafe hiçe sayıldı.

Vaka sayılarındaki endişe verici artışla dikkat çeken ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sıklıkla uyardığı Diyarbakır'da vatandaşlar tedbirleri dikkate almıyor. Son olarak bir düğünden gelen görüntüler 'pes' dedirtti. Çoğunluğu maskesiz yaklaşık 70 kişinin kol kola halay çektiği görüntüler şoke etti. Sosyal mesafe hiçe sayılırken, davetliler salgını umursamadan dip dibe eğlendi.

Türkiye'nin en çok koronavirüs vakasının görüldüğü 5 ilden biri olan Diyarbakır'da, bazı vatandaşlar uyarıları dikkate almıyor.


Vakalarda korkutan artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İl Pandemi Kurulu tarafından salgının önlenmesine yönelik tedbirlerin alınması için yapılan çağrılara rağmen, kentte vakalarda artış yaşanıyor.


  • Diyarbakır yerel
    lerine göre; önceki gün bir düğünde çekilen görüntülerde aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu ve çoğunluğu maskesiz yaklaşık 70 kişi, halay çekti.

Tedbirler hiçe sayıldı

Koronavirüsle ilgili hiçbir tedbirinin alınmadığı açık alanda yapılan düğünde çekilen görüntülerle, Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde halay çeken davetlilerin koronavirüs salgınını hiçe saydıkları görüldü.


#Diyarbakır
#düğün
#halay
#koronavirüs
#sosyal mesafe

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.