EDISYON:

Cenaze konvoyunda feci kaza

Aa
00:003/03/2010, Çarşamba
G: 3/03/2010, Çarşamba
Yeni Şafak
Cenaze konvoyunda feci kaza
Cenaze konvoyunda feci kaza

Sivas'a cenaze götüren konvoydaki otomobil köprü korkuluklarını parçalayıp Yeşilırmak'a uçtu. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Amasya'nın Taşova İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Yeşilırmak-2 Köprüsü'nden uçan otomobilde bulunan 5 kişi öldü. Kaza dün saat 08.00 sıralarında Amasya-Taşova yolunun 38'inci kilometresinde meydana geldi. 54 yaşındaki Hidayet Gündoğdu yönetimindeki Amasya'ya uğradıktan sonra Sivas'a giden otomobil, aşırı hız, dikkatsizlik ve yağışın da etkisiyle kontrolden çıkarak 'Yeşilırmak-2' köprüsünün korkuluklarına çarparak Yeşilırmak'a uçtu. Yaklaşık 5 metreden uçan otomobilde bulunan 56 yaşındaki Haydar Gündoğdu, 48 yaşındaki Zeynep Kahraman ve şoför Hidayet Gündoğdu öldü. 49 yaşındaki Arife Çelik ve 44 yaşındaki Nahide Gündoğdu kaldırıldığı Taşova Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Sivas'a cenazeye götüren konvoydaki otomobilde hayatını kaybeden 5 kişinin akraba olduğu anlaşıldı.

OTOBÜSTE YER KALMAMIŞ

Geçen pazar babası Ali Kemal Çelik'i (81) kaybeden ve onun cenazesini Sivas'a götürdüklerini belirten 2 çocuk babası Zeki Çelik, 'Babam 18 yıl sonra Sivas'tan İstanbul'a yanıma tedavi olmak üzere gelmişti. Bir süre tedavi gördü. Ancak geçen pazar günü öldü. Cenazeyi Sivas Koyulhisar'a bağlı Bahçe Köyü'ne defnetmek üzere 1 otobüs ve 3 otomobille yola çıktık. Eşim Arife, kayınbiraderim Hidayet, eşi Nahide, dünürü Zeynep ve halamın oğlu Haydar otobüste yer olmadığı için otomobille yola çıktı. Yolda aradım ama ulaşamadım. Daha sonra kaza yaptıklarını öğrendik' dedi.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.