EDISYON:

Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı: Polisin üstüne yürümeye çalıştı

11:0218/09/2024, Wednesday
Diğer

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, kedisi için kendisini uyaran kabin memurlarına küfür etmesinin ardından, uçaktan indikten sonra polis memurlarıyla da tartıştı. Çıtak, polis memurlarına “Ne olacağını sanıyorsun? Seni Burada yerler koçum.” diyerek tepki gösterdi.

Türk Hava yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kabin memurlarına küfür etmesinin ardından, bu kez de polisin üstüne yürümeye çalıştı.

Uçaktan indirildikten sonra ifadesini almak üzere Havalimanı Polis Noktasına götürülmek istenen Çıtak, polise sert tepki gösterdi. Dilan Çıtak polis memuruna, "Ne olacağını sanıyorsun delikanlı? Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum." ifadelerini kullandı.

Uçakta ne yaşanmıştı?

Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a gelen THY uçağına bindi. Uçak İstanbul hava sahasına yaklaştığı sırada Dilan Çıtak Tatlıses'e ait olduğu öğrenilen kedi miyavlamaya başladı. Bunun üzerine Tatlıses, kediyi pusetten çıkarıp kucağına aldı. Uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada kabin memuru Tatlıses'i kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Uyarı üzerine Tatlıses, hostese küfür edip vurmaya kalkıştı.



#Dilan Çıtak Tatlıses
#polis
#havalimanı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.