EDISYON:

Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak uçakta hosteslere küfür edip saldırdı: Gözlerindeki lensleri oyarım

18:5317/09/2024, Salı
G: 17/09/2024, Salı
DHA

Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, kedisi için kendisini uyaran kabin memurlarına küfürler etti ve saldırdı. Olay, dün gece Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum - İstanbul seferini yapan uçağında meydana geldi. Sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a gelen THY uçağına bindi. Uçak İstanbul hava sahasına yaklaştığı sırada Dilan Çıtak Tatlıses'e ait olduğu öğrenilen kedi miyavlamaya başladı. Bunun üzerine Tatlıses, kediyi pusetten çıkarıp kucağına aldı. Uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada kabin memuru Tatlıses'i kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Uyarı üzerine Tatlıses, hostese küfür edip vurmaya kalkıştı. Yaşanan olay nedeniyle pilot uçağa polis ekiplerini çağırdı. THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu. Taraflar polis eşliğinde karakola götürüldü. Dilan Çıtak Tatlıses burada verdiği ifadenin ardından havalimanından ayrıldı. THY, Dilan Çıtak'ı kara listeye aldı.

"Gözlerindeki lensleri oyarım"

Dilan Çıtak, miyavladığı için pusetinden kedisini çıkardı. İniş esnasında olan uçakta kabin memurları, Çıtak'ı kediyi pusetine geri koyması için uyarması üzerine Çıtak, memurlara, "Gözlerindeki lensleri oyarım" dedi ve sözlerinin devamında da ağır küfürler ederek saldırdı.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Olayın ardından kabin memuru, Dilan Çıtak Tatlıses'i şikayet etti. Dilan Çıtak Tatlıses'in, Türk Hava Yolları (THY) tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

#Dilan Çıtak Tatlıses
#THY
#Kavga
#Küfür
#Uçak
#Kabin memuru

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.