EDISYON:

Narin’in annesi Yüksel Güran’ın haftalar önce kaydedilen yeni görüntüsü ortaya çıktı: Kızım biliyor dayanamıyor

13:0116/09/2024, Pazartesi
Diğer

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bir çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran herkesi derinden sarstı. Olaya ilişkin, geniş çaplı soruşturma devam ederken anne, amca, ve ağabeylerin aralarında olduğu 11 zanlı tutuklandı. Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan anne Yüksel Güran’ın yeni videosu ortaya çıktı. Tunceli’de 2020 yılında kaybolan ve kendisinden hala haber alınamayan Gülistan Doku’nun ablası Narin’in annesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında kaydedilen görüntülerde Yüksel Güran’ın yeni görüntüsü ortaya çıktı. O görüntülerde Narin'in tutuklanan annesinin, "Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" diyerek ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

NARİN NEYİ BİLİYOR?

Söz konusu görüntülerin ortaya çıkmasıyla beraber, annenin sözleri kafaları karıştırdı. Sosyal medyada da görüntüler,
‘Narin neyi biliyor?’
şeklinde paylaşıldı.
Savcılık, anne ve oğlunu
'çocuğu kasten öldürmeye iştirak'
suçundan tutuklamaya sevk ederken, hakimlik tutuklamayı
'çocuğu kasten öldürmek
' suçundan yapmıştı. Hakimlik, anne ve oğlunun,
'Çocuğu kasten öldürmek atılı suçuna yönelik kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkiler'
nedeniyle tutuklanmasına karar vermişti.

ANNENİN DİŞ ÖLÇÜSÜ ALINDI

Ayrıca Narin cinayetinde ağabey Enes Güran’ın kolundaki ısırıklar sebebiyle anne Yüksel Güran’ın diş ölçüsü alındı. Annesi ve daha önce de Narin’den de alınan diş modelleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

50’DEN FAZLA SAHTE İHBAR

Öte yandan soruşturmada, aile üyeleri tarafından 50'den fazla sahte ihbar yapıldığı tespit edildi. Soruşturma dosyasındaki JASAT tutanağına göre iki şüpheli soruşturmanın seyrini değiştirmek ve ekipleri Eğertutmaz Deresi'nden uzaklaştırmaya çalışmakla suçlanıyor.



#Narin Güran
#Yüksel Güran
#Diyarbakır

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.