EDISYON:

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Narin Güran cinayeti sonrası ‘Sözün bittiği yerdeyiz’ diyerek isyan etti: İdamı bir insan olarak destekliyorum

Adem Değirmenci
10:1510/09/2024, вторник
G: 10/09/2024, вторник
Diğer

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Narin Güran cinayetinin ardından katıldığı A Haber canlı yayınında isyan etti. “Artık sözün bittiği yerdeyiz” diyen AK Partili Hüseyin Yayman, “İnanılmaz bir olay. Narin'in cesedi ile birlikte artık bunu konuşmalıyız. Türkiye'de merhamet, vicdan, insanlık ve şefkat toprağa gömülmüştür. Burada çok profesyonel bir katil var. Herkesin bildiği bir sır var. Vicdanlar sınıfta kaldı” ifadelerini kullandı.

“İDAMI BİR İNSAN OLARAK DESTEKLİYORUM”

Yayman, konuşmasının devamında köylülerin olayı bilip susmasına da isyan etti. Küçük Narin olayının toplumun vicdanını sızlattığını belirten Yayman,
“Bir milletvekili sıfatı ile değil bir insan olarak söylüyorum. Pedofili, çocuk katliamı, çocuk istismarı ve büyük suçlarda idamı savunuyorum. Toplum vicdanının rahatlaması gerekiyor”
şeklinde konuştu.
#Hüseyin Yayman
#A Haber
#Narin Güran
#İdam

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.