EDISYON:

Rıdvan Dilmen'e göre şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş

09:565/09/2022, Pazartesi
G: 5/09/2022, Pazartesi
Diğer
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş'ı değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi. Dilmen, "Beşiktaş, Valerien Ismael ile şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ancak şampiyonluğu kaybederse de bu Valerien Ismael yüzünden olur" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti ve liderliğini korudu.

TV8,5'ta mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, şampiyonluğun en büyük adayı olarak Beşiktaş'ı gösterirken, teknik direktör Valerien Ismael'le ilgili ise eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in Ankaragücü-Beşiktaş maçıyla ilgili yorumları şöyle:

"Şampiyonluğun en büyük adayıdır ancak..."
  • "Beşiktaş, Valerien Ismael ile şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ancak şampiyonluğu kaybederse de bu Valerien Ismael yüzünden olur. Bugün yaptığı değişiklikler ile Alanya'da yaptığı değişiklikler arasında fark yok. Neden orta sahadan eksilip Cenk ve Umut'u oyuna aldı gerçekten anlamadım. Durup dururken, neden rakibe veriyorsunuz oyunu?"
"Gedson ortada yok"
  • "Gedson iki maçtır ortada yok. Koşuyor ama iş yapmıyor. Josef'in dönmesine, Dele Alli'nin katılmasına hatta Salih'in yüksek formuna rağmen Beşiktaş'ın halen bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Tabii bir de sağ stoper almanız lazım."
"Yorgun gözüktüler"
  • "Valentin Rosier bugün beklentilerin çok altında kaldı. Çok yorgun göründü. Aynı şeyler Weghorst için de geçerli. Dinlenemiyor bu oyuncular. Her şeye rağmen 3 skoru da yaşadığı maçta Beşiktaş'ın kazanması önemli."
"Penaltı kararı doğru"
  • "Beşiktaş'ın penaltısı doğru. VAR doğru bir yerde müdahale etti oyuna. Eren Derdiyok'un müdahalesi penaltı gerektiriyor."
"Yardımcıya ihtiyacı var"
  • "Valerien Ismael'in değişiklikler ile ilgili mutlaka doğru bir yardımcıya ihtiyacı var. Fizik anlamında takımı çok iyi çalıştırıyor bu belli ancak her anlamda gelişim göstermelisiniz. Maçlara coşkulu başlamak önemli evet ama takım yorulduğunda taktik bir dokunuşla topa sahip olma oranınızı artırabilirsiniz."
"Önemli galibiyet"
  • "Ankaragücü taraftarları bütün yıl bu maçı bekler. Beşiktaş için bu deplasmandan galibiyetle dönmek çok önemli."
"Başakşehir maçında da Emre'yi oynat görelim"
  • "Bana sorsanız; Ersin Derstanoğlu'nun bir sakatlığı yokken kesinlikle onunla başlardım. Emre Bilgin yetenekli bir kaleci olabilir ancak bugün bir hatalı gol yese hem onu hem kendini bitireceksin teknik direktör olarak. Zaten kararlarınla tartışılan bir isimsin. Maçtan önce rekabeti diri tutmak için Emre'yi oynattığını söylüyor Valerien Ismael. Öyle bir niyetin varsa haydi oynat Başakşehir maçında da görelim."

#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
#Ankaragücü
#Valerien Ismael
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.