Sağ kolu cezaevinde

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:003/08/2016, Çarşamba
G: 3/08/2016, Çarşamba
Yeni Şafak

Trabzon'da bir süre önce gözaltına alınan ve FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in sağ kolu olduğu iddia edilen 'Halis' kod adlı Davut Hancı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Araklı ilçesinde gözaltına alınan Hancı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemlerinin ardından Hancı, tutuklanma talebiyle mahkeme çıkarıldı. Hancı, FETÖ'ye üye olmak suçundan tutuklandı. Halis kod adlı Davut Hancı, emniyetteki sorgusunda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve bu örgütün üst düzey yöneticileri ile yakın ilişkisi bulunduğu suçlamalarını kabul etmedi. Hancı'nın, bir videoda Fethullah Gülen'in yanında çocuklara para dağıtan kişi olduğu iddialarını da yalanladığı öğrenildi. FETÖ'nün önde gelen isimlerinden biri olduğu iddiasıyla aranan Davut Hancı, Trabzon'un Araklı ilçesinde 23 Temmuz'da yakalanmıştı.


#Trabzon
#FETÖ
#Fetullah Gülen
#Davut Hancı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.