Kumpaslar yanlarına kalmadı

Yeni Şafak
Hamdi Koçoğlu
04:003/08/2016, Çarşamba
G: 2/08/2016, Salı
Yeni Şafak

FETÖ'nün, emniyet teşkilatından üniversitelere kadar kurduğu kumpaslarda imzası olan isimler, 15 Temmuz sonrası bir bir deşifre oldu.

Birçok insana kumpas kuran FETÖ'cüler bu süreçte ya tutuklandı ya da meslekten ihraç edildi. Etiler Polis Okulu Eğitim Şube Eski Müdürü Hüseyin Mete Evin, Dicle Üniversitesi Eski Genel Sekreteri Hacı Yılmaz ve Hematolog Doç. Dr. Abdullah Altıntaş'a kumpas kuranlar da FETÖ üyesi çıktı. Mağdurlar hukuki yollara başvurarak, geri dönüş mücadelesini sürdürürken, kumpaslarda imzası olan isimler de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yeni Şafak'a konuşan Abdullah Altıntaş, “7 yıldır Dicle Üniversitesi'ndeki akademik kadromdan, rektörlük ve mahkemenin örgütlü hareketiyle mahrum bırakıldım. Şimdi hepsi bir kez daha deşifre oldu. YÖK ve Cumhurbaşkanlığı'ndan beklentimiz, akademik kadrolarımızın iade edilmesidir. Memlekete hizmet etmek için kadrolarımızın iade edilmesini istiyoruz” dedi.



#FETÖ
#Mete Evin

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.