Dunford gelmişken eserlerini görseydi

Yeni Şafak
Nur Banu Aras
04:003/08/2016, Çarşamba
G: 3/08/2016, Çarşamba
Yeni Şafak

ABD Genel Kurmay Başkanı Joseph Dunford’u eleştiren MHP lideri Bahçeli, “Gelmişken Gölbaşı’ndaki Özel Harekât’a giderse, bu hainlerin eserlerini göreceklerdir” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başklanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli özetle şunları söyledi: “Türkiye, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonucu oluşan gerginliği her zaman hissetmektedir. Normalleşme istenilen seviyeye gelmemiştir. On yıllar boyunca darbelerin, siyasi ve ekonomik enkazlarını kaldırmakla uğraşılmıştır. Hiç bir darbe 15 Temmuz gibi vahşice olmamıştır.



CANİLER ORDUDA YUVALANMIŞ


Biz teröristleri dağlarda ararken bu caniler sinsi sinsi ordumuzun içine yuvalanmışlar. Yüce dinimiz ardına saklanan, mevki ve mertebe elde eden bu insanlık artıklarının emelleri nasıl fark edilememiştir? Az kalsın Türkiye işgal ve imha edilecekti. TSK'ya ahlak dışı yollarla nüfus eden bu yapı Meclis'i düşman gibi bombalamıştır. Milli birlik ve dayanışma FETÖ'yü durdurmuştur. Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi gayenin üstündedir. Pensilvanyalı teröristler, iç huzuru bozmak için emir almışlardır. Bu sırada PKK işbaşındadır. Cinayet devriyesindedirler. FETÖ'nün boşluğu PKK tarafından doldurulmaktadır. Türkiye adeta adı konmamış bir savaştadır. Yaşadıklarımız olağanüstü niteliktedir. FETÖ ve PKK saldırıları nasıl bir tehditle yüzyüze geldiğimizi göstermektedir. 680 vatan evladı şehit olmuştur.



ABD ÇELİŞKİLİ MESAJLAR VERDİ?


Milli güvenliğimiz alarm zilleri çalmaktadır. ABD Merkez Kuvvetler Komutanı'nın sözleri, Yunanistan'da FETÖ'cülerin yanında yabancı bir istihbaratçı olduğu söylenmektedir. Türkiye'ye gelen ABD Genel Kurmay Başkanı cevap vermek zorundadır. ABD niye 15 Temmuz'a karşı çelişkili mesajlar vermiştir? ABD, Suudi Arabistan'ın darbe girişiminden önceden haberi var mıydı? Papa'nın 'Türkiye'de ne olduğundan emin değilim' sözleri nasıl yorumlanmaktadır?



KENDİSİNİ MEHDİ SANAN MECZUB


Başka bir ülkenin devlet başkanı darbe girişimini kınayamamıştır. Vicdanları kurumuştur. ABD de FETÖ melanetini lanetliyorsa, kendisini mehdi sanan meczubu iade eder. Delil 15 Temmuz gecesidir, darbeci teröristlerin rezil ifadeleridir, 1 dolarlardır, cinayet uçuşlarıdır. ABD Genel Kurmay Başkanı (Joseph Dunford) gelmişken Gölbaşı'ndaki Özel Harekat'a giderse, bu hainlerin eserlerini göreceklerdir.”



Özel Harekât'a ziyaret


Bahçeli, grup toplantısının ardından 15 Temmuz darbe girişiminde 50 şehitin verildiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in karşıladığı Bahçeli, yetkililerden kapsamlı bilgi aldı. Özel harekatçılara başsağlığı dileyen Bahçeli, şehit olan özel harekatçılar için dua okudu.



#Devlet Bahçeli
#Joseph Dunford

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.