Beyaz TV muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosu I Yeni

Yeni Şafak
14:143/08/2016, Çarşamba
G: 3/08/2016, Çarşamba
Diğer

Beyaz TV muahbiri Atalay Demirci videosu! 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında mitinglere katılan Atalay Demirci'nin Fetullah Gülen'e biat eden Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmaları "Ay Yıldız Tim" tarafından deşifre edilince büyük tepki topladı. Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV Muhabiri Levent Kelleci kaydı kestirdikten sonra yüzüne tükürdü. Beyaz muahabirinin Atalay Demirci yüzüne tükürme videosu sosyal medyada kısa zaman içerisinde yüz binler tarafından izlendi. İşte o çok konuşulan video...

Atalay Demirci tükürme videosu haberimizde! Beyaz muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosu! FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür ile Twitter üzerinden yaptığı konuşmalar ortaya çıkınca toplum tarafından büyük tepki alan Demirci'yi en büyük tepki Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci'den geldi. Yaptığı röportaj sonrası da Demirci'nin yüzüne tükürmesi ve siz onların köpeğisiniz diye çıkıştı. Beyaz muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosunu haberimizde sizlerle payalştık. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hem Ankara'daki demokrasi mitinglerine katılan hem de FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışıp, Gülen için "kurban olurum ben ona" dediği ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci görülmemiş bir şekilde protesto edildi. Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV Muhabiri Levent Kelleci bir süre sonra kaydı kestirdi. Muhabir Kelleci, Demirci'nin yüzüne şunları söyledi: "Muhabirlik yapmak çok zor, ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Çıktınız Kızılay mitinginde konuştunuz. Arkasından Enes Kanter ile konuştunuz, 'kurban olurum' ben ona diye ifade kullandınız. Bence siz de onların bir köpeğisiniz. Bu benim kendi fikrim. Yazıklar olsun size. Onca insan oldunuz, 'kurban olurum' diyebildiniz."



Beyaz muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosu:

Video: Beyaz TV muhabiri Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü



ATALAY DEMİRCİ KİMDİR, BİYOGRAFİSİ, KAÇ YAŞINDA VE NERELİDİR?


Atalay Demirci, 1976 yılında Ankara'da dünyaya geldi ancak aslen Samsun'lu. İlk ve Orta öğrenimini Amasya'da tamamladı. Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi'nden mezun oldu. Atalay Demirci, ilk kez sahneye 30 Mayıs 1999 tarihinde çıktı. Atalay Demirci evli ve bir çocuk babası.



Demirci, uzun yıllar radyolarda program yapmıştır. Yazılı ve görsel medyada birçok röportajı yayınlanan Atalay Demirci, yazdığı ve okuduğu şiirleriyle de adından söz ettirmeyi başarmıştır. Demirci'nin 1 şiir albümü 3 şiir kitabı bulunmaktadır.



Beyaz TV
muhabirinin Atalay Demirci'nin yüzüne tükürme videosunu haberimizde sizlerle paylaştık. En güncel ve son dakika haberleri yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.

#Atalay Demirci
#Beyaz TV
#Levent Kelleci
#Atalay Demirci videosu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.