Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar için tıkla

Yeni Şafak
17:5612/04/2017, Çarşamba
G: 12/04/2017, Çarşamba
Diğer
Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar için tıkla​
Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar için tıkla​

Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren kanalları sayfamızdan görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam Bayer Münih Real Madrid karşılaşacak. Dev karşılaşmayı şifresiz veren yabancı kanalların listesini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte maçtan tüm detaylar.

Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren yabancı kanalları sayfamızdan bulabilirsiniz. Lewandovski'li Bayern Münih sahasında Ronaldo'lu Real Madrid'i konuk ediyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler maçı şifresiz canlı yayınlayan yabancı kanalları öğrenmek istiyor. Sizler için derlediğimiz haberimizden Bayern Münih Real Madrid maçına dair tüm detayları görebilir ve şifresiz veren yabancı kanalları bulabilirsiniz.

Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren yabancı kanallar:

ZDF HD ,ZDF ,TV6 Estonia ,M4 Sport HD ,Q2 HD ,Bein Sports ES ,TV3+ ,TK Futbol 2 UA ,CANAL+ PL HD ,Match TV ,CANAL+ FR ,Sport TV1 ,SRF zwei HD ,STV1 HD ,BT Sport 3 ,Viasat Sport Premium ,ORF1 ,RTP 1 ,ORF 1 HD ,Sky Sport HD 2 (D) ,Jednotka ,RTS2

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı:

UEFA'nın 1 numaralı kupası olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor. Avrupa'nın en güçlü 8 takımının yarı finale yükselmek için karşılaşacağı maçlar da dikkat çeken eşleşmeler var. İlk maçların 11 ve 12 Nisan'da oynanacağı Şampiyonlar Ligi'nde rövanşlar ise 18 ve 19 Nisan'da oynanılacak. Şampiyonlar Ligi'nde yarın 2 karşılaşma var. Juventus ve Bayern Münih, Torino'da ki Juventus Stadyumunda karşılaşacaklar. 21.45'te başyayacak olan bu zorlu mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonun'dan Szymon Marciniak yönetecek. Gecenin ikinci maçında ise Borussia Dortmund ve Monaco, Signal Iduna Park'da karşalaşacaklar. 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonun'dan Daniele Orsato yönetecek. Şampiyonlar Ligi'nde 12 Nisan akşamıda 2 karşılaşma oynanacak. Karşılaşmanın programı ve hakemleri şu şekilde: 21.45 Bayern München - Real Madrid : Nicola Rizzoli (ITA)21.45 Atlético Madrid - Leicester City: Jonas Eriksson (İSV)

#Bayern Münih
#Real Madrid
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maçı şifresiz veren yabancı kanallar
#çeyrek final