Yeni Şafak

Güngören'de ehliyet raporu için kan istenen şahıs aile hekimlerine küfürler savurdu

13:3328/11/2024, Perşembe
Diğer

İstanbul Güngören’de bir Aile Sağlığı Merkezi'nde, bir şahıs sağlık çalışanlarına küfürler savurdu. Ehliyet raporu almak için merkeze başvuran bir kişi, "Kan grubu bilgisi için kan vermeniz gerekiyor" denilmesi üzerine öfkelenerek aile hekimlerini "Yıkarım burayı" sözüyle tehdit etti. Öfkesini kontrol edemeyen şahıs, sağlık merkezindeki bilgisayarları yere fırlatarak zarar verdi. Olay anı, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

#İstanbul
#Güngören
#Aile sağlık merkezi
#Ehliyet raporu
#Tehdit
#Küfür
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.