AK Partili Kadir Demez’den CHP’li Şişli yönetimine sert tepki: Yaptığınız reklam verdiğiniz öğünden pahalı

14:1015/10/2024, Salı
G: 15/10/2024, Salı
Diğer

Şişli Belediyesi, “Bir Öğün Bizden” projesiyle ilçede pilot olarak belirlenen üç ilkokulu kapsayacak şekilde, 10 bin öğrencinin olduğu ilçede bin 500 öğrenciye bir öğünlük ücretsiz gıda desteğini başlattı. Göstermelik yapılan gıda destek paketini şova dönüştüren CHP’li Şişli yönetimine AK Partili Meclis Üyesi Kadir Demez, Şişli Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Üçüncü Birleşimi’nde tepki gösterdi. CHP’li Şişli Belediyesi’nin yaptığı reklamın verdiği öğünden daha pahalı olduğunu vurgulayan Kadir Demez, “Dışarıdaki kutu içindekilerden pahalı. Reklama verilen para mamüllerden pahalı. 190 milyon lira kendimiz otellerde yiyip içeceğiz, kalkıp sosyal medyada da ‘Biz besin dağıtıyoruz’ diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Şişli yönetiminin ‘Biz okullara gidiyoruz, devlet yetersiz kalıyor’ algısı oluşturduğunu belirten Kadir Demez, “10 bin çocuğun olduğu yerde, tutacaksınız çocukları ayıracaksınız, öbürleri birinci sınıf vatandaş vermiyoruz ne demek başkanım. Ya verirseniz hepsine vermeniz lazım ya da hiçbirine vermemeniz lazım” dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY VAR MI?"

Tarım Müdürlüğü’nün oluru ve onayından geçmeden İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün denetimi olmadan ürünlerin dağıtıldığını belirten Demez, “Dağıtamazsın, dağıttırmazlar başkanım. Bu Şişli Belediye içerisinde birisinin ben köfteci tezgahı açacağım demesine benzer. Böyle bir şey var mı?” diyerek tepkisini dile getirdi.

AK Parti'li Kadir Demez, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Madem bu kadar hassassınız, biz reklamı sevmiyoruz diyorsunuz, bu çocukların hepsinin adresi var. Neden reklam aracı yapıyorsunuz? Kendiniz girmeden okullara, kameralarınızı, sosyal medyalarınızı okullara sokuyorsunuz?

#Kadir Demez
#AK Parti
#Şişli Belediyesi