logo
EDISYON:

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın öldürüldüğü binanın saldırıdan sonraki hali: 85 sığınak delen bomba devasa çukur oluşturdu

12:0429/09/2024, Pazar
G: 29/09/2024, Pazar
Diğer
AA

Terör devleti İsrail’in önceki akşam Beyrut’un güneyindeki Dahiye’ye gerçekleştirdiği bombardımanda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah öldürüldü. Operasyona ‘Yeni Düzen’ adını veren katil İsrail saldırı esnasında F-35 savaş uçaklarından 85 adet sığınak delen bomba attı. Nasrallah'ın ölümü Hizbullah ve İran cephesinde büyük sarsıntıya neden olurken, Nasrallah’ın vurulduğu bina görüntülendi. Söz konusu videoda, atılan 85 sığınak delen bombanın ardından oluşan devasa çukur net bir şekilde görüldü.

BEYRUT'TAKİ SALDIRILARIN HEDEFİNDEYDİ

Kail İsrail ordusu, Beyrut'un güneyinde Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiye bölgesine 40'tan fazla saldırı gerçekleştirmişti. Saldırıların hedefinde Nasrallah vardı. Soykırımcı İsrail ordusu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada gerçekleştirilen hava saldırısında Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ı öldürdüklerini açıklamıştı. Katil İsrail’in açıklamalarının ardından adının açıklanmasını istemeyen bir Hizbullah yetkilisi "Seyyid Hasan Nasrallah ile cuma akşamından bu yana irtibat kesildi" demişti.



#Hasan Nasrallah
#Lübnan
#Beyrut
#İsrail
#Hizbullah

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.