EDISYON:

Serdar Kurtuluş gözyaşlarını tutamadı

Yeni Şafak
20:4823/04/2016, Cumartesi
G: 23/04/2016, Cumartesi
Yeni Şafak
Serdar Kurtuluş gözyaşlarına hakim olamadı...
Serdar Kurtuluş gözyaşlarına hakim olamadı...

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor karşısında 3-2 yenik düşmesi yedek kulübesindeki futbolcuları da kahretti. Serdar Kurtuluş gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 30.haftasında Akhisar Belediyespor'la karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan maçta siyah beyazlıların 3-2 yenik duruma düştüğü dakikalar, siyah beyazlıların yedek kulübesinde duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.



Tolga ve Alexis'in hatası sonucu Rodallega'nın attığı gol Beşiktaş yedek kulübesini adeta yıktı. Yayıncı kuruluşun golden sonra yedek kulübesini gösterdiği anda Serdar Kurtuluş'un gözyaşları içerisinde kaldığı görüldü. Bu andan sonra Beşiktaş ataklarını sıklaştırırken Cenk'in attığı golle maçta eşitlik sağlandı. Karşılaşma sonunda Beşiktaş'ın altyapısından yetişen isimlerden olan Necip'in de gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Başarılı futbolcuyu takımın emektar malzemecisi Süreyya Soner teselli etti.



Siyah beyazlılar uzun süre unutulmayacak maçta Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.










#Beşiktaş
#Serdar Kurtuluş
#Akhisar Belediyespor

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.