Fatih Terim Stadı'nda anlamlı koreografi

Yeni Şafak
10:4322/08/2016, Pazartesi
G: 22/08/2016, Pazartesi
DHA
Başakşehirli tarftarlar 15 Temmuz şehitlerini unutmadı.
Başakşehirli tarftarlar 15 Temmuz şehitlerini unutmadı.

Başakşehirli taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesi 15 Temmuz şehitleri için yaptıkları dev koreografiyle, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek golü 3. dakikada Marcio Mossoro kaydetti.



Bu arada Medipol Başakşehir'den Emre Belözoğlu 54. dakikada, Fenerbahçe'den Mehmet Topal ise 78. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.



15 Temmuz şehitleri için dev koreografi

Turuncu-lacivertli kulübün, karşılaşma öncesinde organize ettiği koreografide, Türkiye haritası üzerinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin fotoğrafları yer aldı. Görselde, büyük kırmızı bir kalp içinde de şehitlerin adı yazılırken, siyah kalbin içinde 15 Temmuz tarihi bulundu. Medipol Başakşehir, sahaya koreografide bulunan görselin yer aldığı formayla geldi.



Açılan dev Türk bayraklarının arasındaki pankartta İngilizce ve Türkçe olarak, "15 Temmuz Şehitlerimiz kalbimizde yaşıyor" ifadeleri yer aldı.









#Fenerbahçe
#Medipol Başakşehir
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.