EDISYON:

İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı İstanbul'da Büyük Filistin mitingi: Çok sayıda özel konuk ağırlanacak

Büşra Soyal
22:1126/10/2023, Perşembe
G: 26/10/2023, Perşembe
Yeni Şafak
İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı Büyük Filistin mitingi düzenlenecek.
İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı Büyük Filistin mitingi düzenlenecek.

AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek. Milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukların da ağırlanacağı mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri ve siyasi parti liderleri katılacak. Büyük Filistin Mitingi’nde, Filistin davasını ezgi ve marşlarıyla yüklenen Yusuf İslam, Ömer Karaoğlu ve Maher Zain de sahne alacak.

'İsrail vahşetine dikkat çekmek, özgür Filistin davasına destek olmak' amacıyla 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek mitingde milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konuklar da ağırlanacak. Pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri ve siyasi parti liderleri katılacak.
Büyük Filistin Mitingi’nde, Filistin davasını ezgi ve marşlarıyla yüklenen Yusuf İslam, Ömer Karaoğlu ve Maher Zain de sahne alacak.

Sanatçılar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda etkin isimler yer alacak.

ULUSLARARASI MEDYA KURULUŞLARI DA MİTİNGİ TAKİP EDECEK

Mitinge yerli ve yabancı medya kuruluşlarının ise ilgisi büyük. Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde ulusal ve uluslararası yayın yapan medya kuruluşları mitingi takip etmek için akreditasyon yaptırdı.

SİYASİ PARTİLERDEN KATILIM BÜYÜK

Ayrıca mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katılacak.



#Büyük Filistin Mitingi
#AK Parti
#Gazze

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.