EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin Mitingi çağrısı: Sadece iki bayrak yer alacak

14:3925/10/2023, Çarşamba
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Filistin davasına sahip çıkacaklarını belirten Erdoğan 28 Ekim günü İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi için de çağrıda bulundu. Tüm vatandaşları mitinge davet eden Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak yapacağımız bu mitinge mümkün olan en yüksek katılımı sağlamak istiyoruz. Sadece bayrağımız ve Filistin bayrağının dalgalandığı bir miting gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail'e ve destekçilerine tepki gösteren Erdoğan, "Çocukların anne babalarının, anne babaların çocuklarının naaşlarına sarıldığı bir dünyada hiç kimse kendini güvende göremez. Buna engel olmayarak destek veren her birey için de bu geçerlidir." ifadelerini kullandı.


28 Ekim'de İstanbul'da yapacağımız, Büyük Filistin mitingine kadar bu ateşin sönmeye başlamasını ümit ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak yapacağımız bu mitinge mümkün olan en yüksek katılımı sağlamak istiyoruz.


Sadece Türk ve Filistin bayrakları yer alacak


Sadece bayrağımız ve Filistin bayrağının dalgalandığı bir miting gerçekleştireceğiz. parti bayraklarının olmadığı, sadece Türk bayrağı ve Filistin bayrağının olduğu, böyle bir muhteşem bir mitingle gerek ülkemize gerek dünyaya mesajlarımızı vereceğiz. Buradan İstanbul'a yakın şehirlerde yaşayanlar olmak üzere tüm vatandaşlarımızı mitinge davet ediyoruz.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Filistin Mitingi
#AK Parti

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.