
Terör soruşturması kapsamında Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Reform Enstitüsü Direktörü Mehmet Ali Çalışkan'ın da tutuklanmasına karar verildi. Karar sonrası Şişli Belediyesi'ne kayyum atanması bekleniyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan yolsuzluk ve terör soruşturmasında kararlar açıklamaya başladı. Bu kapsamda İBB Başkanı İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçları ile yine İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli "PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek" suçundan hakim karşısına çıktı.

Şişli Belediye Başkanı tutuklandı
Terör soruşturmasında ise Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Mehmet Ali Çalışkan ve Mahir Polat'ın üzerlerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan tutuklanmalarına karar verildi. Şahan'ın terör örgütüne yardım suçundan tutuklanmasının ardından Şişli Belediyesi'ne kayyum atanması bekleniyor.
İmamoğlu hakkında kuvvetli suç şüphesi vurgusu
Ekrem İmamoğlu hakkında açıklanan kararda terör soruşturmasına yönelik üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunduğu ancak mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verildiği vurgulandı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

CHP'nin kandil ve PKK ile ilişkisi aşikardı. Bay Kemal zaten açıkca teröre desdek veriyordu.


gececek tabii ama kodeste gececek hirsizlar kibir abideleri




Bunları terönren tutukluyorsunuzda ekoyu niye terörden tutuklamıyorsunus nasıl bir hakimsiniz

Kayyum atanması zaruri, suçları sabitse mal varlıklarına el konulsun, halkın parası halka verilsin, sokak çağrısı yapıp halka kin ve nefret aşılayanlarda gerekli cezayı almalı, polisimize uzanan eller kırılmalı



Hesap verme zamanı


bu durumlar aslında hep vatandaşın cehaleti cehape'ye oy mu verilir ne bekliyorlar ki bizans zihniyetinden


bu günler de geçecek