
İBB'ye terör ve yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Medya AŞ Başkanı Murat Ongun, hapisten yazdığı mektupta, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına 'ses çıkarmadıkları' gerekçesiyle ABD ve Avrupa'ya sitem etti. Ongun, kendi el yazısıyla "Batı tutuklamaya SUS-PUS, ABD SUS-PUS, Avrupa SUS-PUS. Dişe dokunur, etkili tek eleştiri yok." dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk ve terör' kapsamında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil 106 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlamalarıyla soruşturma başlatılmıştı.
İmamoğlu'na en yakın isimlerden İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun tutuklanıp cezaevine yollanmıştı.
Ongun'un sahibi olduğu "Reklam İstanbul" firması aracılığıyla İstanbul'da yaşayan vatandaşların kişisel verilerini ele geçirdiğine dair ses kayıtları ortaya çıkmıştı.
Ongun'dan ABD ve Avrupa'ya 'İmamoğlu' sitemi: Hepsi suspus tek eleştiri yok
Soruşturmaya dair her gün kan donduran yeni bir yolsuzluk çarkı ortaya çıkarken; Ongun, hapisten yazdığı mektupta, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına 'ses çıkarmadıkları' gerekçesiyle ABD ve Avrupa'ya sitem etti.

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Ulan eşkiyalar dünyadan yardım bekleyenler, her şey ayan beyan ortada. İstanbul tıkır tıkır sıyulmuş

Batı da göz altında birisi hapisi daha kesinlesmemişse o suclananin kişinin her mektubuna izin verip çıkartmazlar, bizde ise adamlar dışarı yazıp şikayet bile edebiliyorlar. Böyle hapishaneleri batıda göremezsiniz. Resmen Hotel mis gibi hapisanelerimiz var.

Amerika Avrupa kendi pisliginde debeleniyor, bunların dünya haberlerinden haberi yok galiba. Avrupa ABD birbirine girmiş Trump heryere saldırıyor hiç işleri yok ekrem'i kurtaracaklar :)))) arkanıza alırsanız devlet düşmanlarını böyle mal gibi ortada kalırsınız işte.


CHP daltonlara benziyor.

abd, avrupa kendi menfaati için insanları kullanıp kullanıp, işi bitince atar, kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmazmış

#yüzyılınsoygunu

Batı satar hiç mi tarih bilmezsiniz. Onlara güvenerek çalmayacaktıniz.

Ses çıkarmamalarından abd ve avrupanın gözündeki seviyenizi görebilirsiniz..

hem hırsız hem yüzsüz

Çok komik bir yazı, neyi nasıl savunacaklardıki?🙂

Parayı çaldınız şimdi yandaş arıyorsunuz

batı ve doğu artık iyilik meleği demokrasi havarisi elbiselerini çıkardı vahşet ve savaş elbiselerini giydi ahmaklar.sizler daha kırmızı donla geziyorsunuz.


batı pkk yı bile terk etti. size mi bakacak? Allah'ın planı işliyor. sonunuz geldi. reis oldukça merhametli aslında.

pembe rüyalara dalmışlar.uyanın sabah oldu.

bunlar parayı görmüş iki tane villa edinmişler ve pembe rüyalara dalmışlar.eski chp despot dönemleri olsaydı karakolda uyandırırlardı bunları.


her ülkenin sorunları başından aşmış. işleri güçleri yok sizin gibi hırsızlarla mı uğraşacaklar.


çalmadın mı yanii. bu ne yüzsüzlük!

ne zannettin Murat ongun ölene kadar çalarım mı dedin devlet uyur gibi gözükür ama tek gözüyle seni gözler




zamanın ruhu, bu kadar da olmaz bizimkiler beceremedi dediler belki..




Avrupa ve ABD 'nin tepki göstermesini istemeniz neyin nesi peki?Güvendiğiniz dağlara kar yağdı belli ki.Herkes büyük siyaset yapıyor.Sizin gibi küçük vizyonları yok galiba.Sizi savunmanın fayda etmeyeceğini mi anladılar yoksa?


Bunlar kendilerini ne sanıyormus bu kadar, hadsızler.



Büyükelçilere gizli buluşmalarınızdan devletin haberi yok mu sandınız? Ağzınızdan bir kere de olsa çalmadım, yapmadım, ihaleye fesat karıştırmayın, bu suçu işlemedim, masumum diye bir kelime çıksa ya...




Daltonlar Hapiste ...




HIRSIZIN DOLANDIRICININ RÜŞVET ALANIN KİMSEYE SİTEM ETMEYE HAKKI VARMIDIR YAPTIĞINIZ PISLIKLER HEPSİNİN BELGELERİNİN MEVCUT OLDUĞU İFADE EDİLİYOR BEYLÜKDUZÜ BELEDİYESINDE AÇILMADI HİÇ UTANMA HAYA AR NAMUS YOKMU MARİFETİNİZ HİÇTE BASİT DEĞİL .YAMANOĞLU .MALATYA


içimizden satın aldıkları haçlı uşakları


Abi hani Türkiye’de diktatörlük vardı; yav bunlar diktatörlük görmemişler! Her istedikleri yere mektup gönderiyorlar, istedikleri yere makale yazıyorlar nerede Türkiye düşmanı varsa bu fukara zihniyet yardım dileniyor! Yazıklar olsun; Hani anti emperyalist söylemler, kan bunlar bizleri yıllarca keklemişler. Benim bir dayıoğlu vardı eski devrimci; yakalarsam ona soracağım bu durumu!

Onlar kimle temas kuruyorsa TÜRKİYE'nin RADARINA girer bırak kursunlar ki HABERİMİZ olsun.🤫

Çok garip batının veya ABD nin ne hakla Türkiyenin iç işlerine karışma hakkı var..


çaldığınız paraları onlarla mı paylasiyordunuz

