EDISYON:

Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri yoğunlaştırıldı

14:1223/06/2023, جمعہ
IHA
Bayram öncesi sıkı denetim
Bayram öncesi sıkı denetim

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi gıda denetim ekipleri Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında uyarırken, işletmelerin üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını inceledi.

Diyarbakır Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, özellikle tatlı, pasta, börek ve şekerleme imalathanelerinde denetimler yaptı.

Ekipler, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile esnafı, vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında uyarırken, işletmelerin üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını inceledi.



#gıda denetimi
#Kurban Bayramı
#Diyarbakır

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.