
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 'Kent Uzlaşısı' soruşturması kapsamında hakim karşısındaki ifadesine ulaşıldı. İmamoğlu, ifadesinde "Bu tür kişiler sadece bunları yazma marifetine sahip değil, muhtemeldir ki ülkemizin başına bela olmuş veya olacak terör örgütü deneyimlerine de sahip olduklarını düşünüyorum. Çünkü bu tür pusu ve kumpas işi, terör örgütü üyesi olmakla başarılabilir. Adalet sistemine atılmış bir bombadır, tahribatı büyük olacaktır. Hukuken ve vicdanen tüm kumpas iddialarını reddediyorum. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.
'Tahribatı büyük olacak'

"Yazdıkları her sayfa çöp"
'Tutuksuz yargılanma talep ediyorum'
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

hırsız ev sahibini suçluyor üstelik Kendi çalmak hakim sanıyor

Çöp adam çöpten bahsediyor, sen onuda eline yüzüne bulaştırırsın, sahtekar.


Adam da yüz yok ki! Camış gönü çekili suratında



Ulan it soyu. Bir sıkımlık canın var.



adamın her zamanki savunması tek kelime: "çöp". 320 puanla girdiğin okuldan 520 puanla alan okula nasıl yatay geçişle geçtin diye soruyorlar. böyle ÇÖP sorular sormayın. gittiğin ilk üniversitenin denkliği yokmuş. nasıl yökte denkliği olan okula yatay geçişle geçtin? böyle ÇÖP sorular sormayın. diğer yolsuzlukları soruyorlar. cevap: böyle ÇÖP sorular sormayın. kardeşim bi kere de adam gibi savunmanı ver. haklıysan defolup gitsin herkes. öyle savunma mı olur?



ha bir de okuduğu okul 4 yıllık ingilizce eğitim veren bir bölüm. adamın ingilizcesi ortada. ingilizce bölüm okuyanlar bülbül gibi şakıyor ingilizceyi.

Birisi buna dememişmi sen hırsızlıktan da mahkum oldun.


bu adam iceri girmelidir gundemden dusmelidir


Yuzsuzlugun zırvesıne çıktı I.oglu




yine bir kahramanlik destanı geliyor.. sanırsın fikir suçundan içeri giren dava adamı ...hey heeyyy..uyan.. seni dolandırıcılıktan milletini soymaktan içeri tıktılar..




Yazıklar olsun. Milletin parasına çökmek. Sonra milletten meded ummak.



Adam ifade vermiyor.. Bu soruyu ahlaksızlık sayarım diyor yüce mahkemeye.. İfadesi çelişmesin diye hep geçiştirdi. Ama bu taktik onu kurtarmaz. Yargı personellerinin bu hakaretleri affetmesi doğru olmaz.



devlet adami adabi onemlidir ilgilisine



Babasi iyi öğretmiş yalani dikani hirsuzligk vu 3 kagitcu köpeğe .. Kibirli itt




Sen insan olsan haaddini bulirsin her onune gelene el sallamazsin.. Heleku ülkenin baskanina asla...haydut, hursuzkar



Kes lan 3 kağıtçı



Suçsuz adam yargılanır ve temize çıkar. Belge ve delil varsa eğer O çöp bu çöp demez.



namus ve şereften bahseden şeref yoksununa bak sen




parmak saklarken böyle demiyordun şimdi ne oldu adamın alnını karışlarım derdin




Nah tutuksuz yargılanırsın sen. unut güneşi ayı artık. Hırsız herif. Millet düşmanı




hiç kimse dokunulamaz ulaşılamaz hesap veremez değildir...bunu Silivri'de anlayacaktır....




Bu canlı kendini Zeus'un oğlu sanıyor.Bunu biz ölümlüler yargılayamayız (!) 😂😂😂




Yürü Kervanlarım Yürü



Demirtaş la görüş içeridede biraz kültür seviyen, okuma yazma kabiliyetin artsın. çalıştırsın seni Selo, memleket meselelerine nüfuz et, tarih, edebiyat falan




Tehditleri artık duvarlara yaparsın savcıyı yıkamadım hitabım tehdidim sizedir diye bağırır yankılarını dinlersin sen bağırır yine sen dinlersin ! Ha bir de bu savcıyı tehdit etti, diplama mevzusunda rektörü tehdit etti bu konuda neden bir dava açılmadı !




Sen milleti soyup soğana çevir, sonrada Ramazan kul hakki güzellemesi yap, tıbben bunda Mitomani yalan söyleme hastalığı olup olmadığı arastirilmali




bu yalanlar algı seni kurtarmaz paraları çar cur ettin Kendi inşaatına ihale verdin yemediği nane kalmamış karanlık adam yüzsüz utanmaz




Aslında chp büyük bir yükten kurtuldu da o yükü nasıl tarif edeyim, neresinden tutayım, neyse herkesi herkesin da bildiği hali üzere bırakayım; bu günler Mübarek Ramazan günleri, bir .islik için Ramazanımı da berbat etmeyeyim!




yav adam yolsuzluk tan değil de idiolojisinden yargılanıyor sanırsın




Hadi bakalım iyi tatiller




aga, allah ıslah etsin ama habibullah aleyhisselamın amcası Hazreti Hamzayı şehit eden sonra müslüman olan vahşiye dediği gibi gözümüz görmesin ceddimiz aklımıza geliyor üzülüyoruz.




Kaçacak ya tabi ister tutuksuz yarhilanmayi




ıslah olursun diyecem ama zor gibi.




Chp liler cok mutlu aslında....




çok bağıranlar, aslında çok şeyleri saklayanlardır.




👌




iyide senin davan nedir? onu açıklasaydın ya. Sen dahil etrafın belediyeyi soymusunuz be




Adam İstanbuldaki hizmeti bitirdi, İzmir'e döndük maalesef. Şimdide ülkeye zarar vermeye çalışıyor. bu maşanın arkasında kim var onuda bulmak lazım.




Adam ne kadar pişkin hakime savcıya tepeden bakıyor.Kendisini hala dev aynasında görüyor.Uzun yıllar hapiste yatarsa aklı başına gelir yoksa bundan bir halt olmaz




fetö ağzı bunların tamamı.




Bu adam ahlaksızın önde gideni. Tam bir fırıldak. Böyle bir krimonolojik vaka dünyada 100 yılda bir görülür. o da bize denk geldi.




Adam kendini tarif etmiş




suya her ay yapılan zam, ulaşıma her ay yapılan zam daha nicesi hak değil mi? ne kadar kibirli...




olur Ekrem Bey Çayda kahve ister misiniz üçkağıtçı Kralı artık sen çıkma sokaktasın




Cürete bak yani bunların hiç biri yaşanmamış öylemi,diplomada bir kusur yok.


