Her yerde aranan FETÖ'nün kritik isimleri yakalandı

Yeni Şafak
14:2525/12/2018, Salı
G: 25/12/2018, Salı
AA
Arşiv
Arşiv

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 1'i kadın 3 kişinin FETÖ'den aranan isimler olduğu belirlendi. Şüphelilerin TSK'dan ihraç edilen ve adı 'Cumhurbaşkanlığı yaver aday listesi'nde yer alan kurmay albay Hakan Y, binbaşı Mehmet A ile firari albay İlker A'nın eşi Ayşegül A. olduğu tespit edildi.

Edirne'de, yapılan son dakika operasyonunda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları şüphesiyle TSK'dan ihraç edilen binbaşı ve kurmay albay ile firari askerin eşi yakalandı.

ADLARI YAVER LİSTESİNDE

Alınan bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

İncelemede şüphelilerin, TSK'dan ihraç edilen ve adı "Cumhurbaşkanlığı yaver aday listesi"nde yer alan kurmay albay Hakan Y, binbaşı Mehmet A ile firari albay İlker A'nın eşi Ayşegül A. olduğu belirlendi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken yanlarında bulunan 2 çocuk ise yakınlarına teslim edildi.

#FETÖ
#Yunanistan
#Edirne

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.