Erdoğan'dan 'AK Parti' mesajı: Gönül bağım bitmeyecek

Yeni Şafak
18:1514/08/2016, Pazar
G: 14/08/2016, Pazar
Yeni Şafak

AK Parti'nin 15'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi önündeki kutlamalara video konferans aracılığıyla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dava arkadaşlarımla gönül bağım bitmemiştir, bitmeyecektir" dedi.

AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Genel Merkez önünde bir platform oluşturuldu. 14 Ağustos 2001'de Türk siyasi hayatında yerini alan AK Parti, 15. kuruluş yıl dönümünü, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşenlerin anısına saygı çerçevesinde sade bir törenle kutlanıyor.








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önündeki kutlamaya video konferans aracılığıyla bağlandı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:


"Hep birlikte çok şeyler yaşadık. Dava arkadaşlarımla gönül bağım bitmemiştir, bitmeyecektir. Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştık.



Bu alçaklar her türlü silahı, uçakları millete karşı kullandılar. Milletimize bu ihaneti yapanlardan hesap sormak boynumuzun borcudur.



Yenikapı Mitingi ülkemizin önündeki yeni bir kapının müjdecisi olmuştur. Artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız.





#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.