|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kasetle gelen dekontla gider

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'ta AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde halka hitap etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sahte belgelerle ortaya attığı iddiaları eleştiren Cumhurbaşkanı, "Bu zat okuduğunu anlamıyor. Kasetle gelen dekontla gider" dedi.

Yeni Şafak
16:25 - 3/12/2017 Pazar
Güncelleme: 17:25 - 3/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'ta AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sevgili kardeşlerim, bizim geleneğimizde makamlar, dostluklar hepsi araçtır. Biz bu dünyada Hakk'a layıkıyla kul olmak, halka en iyi şekilde hizmet içi bulunuyoruz.

  • Bu kubbede baki kalanın sadece hoş bir sada olduğunun hepimiz farkındayız. Ülkemiz ve milletimiz için çaba sarf ediyoruz. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onların imdadına koşuyoruz. Hayata geçirdiğimiz sessiz devrimlerle red, inkar politikalarına son verdik.

Kimsenin inancına, kültürüne karışmadık. Hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmesine müsaade etmedik. Tüm Türkiye'yi kucaklamanın gayreti içinde olduk. Ülkemizin son 15 yılı birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bir dönem oldu. Özgürlüklerin genişlediği bir dönemdir. Türkiye'nin son 15 yılı demokrasinin şaha kalktığı bir yıl oldu.

Türkiye'ye kumpas kurmaya çalışıyorlar. Bazı sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi bir gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz.

Eski Türkiye'nin patronları bizim milli ve yerli duruşumuzdan rahatsızlıklarını her türlü gösteriyorlar. Üstelik bu tavırlarını gizli saklı değil göstere göstere sergiliyorlar.

Ülkemize yönelik suçlamalar akıl alır gibi değil. Tamamı FETÖ'nün kuryelik yaptığı belgeler. Hadi işin ticari boyutunu bir kenara bıraktık. Asıl önemli olan meselenin siyasi bir zemine çekilmeye çalışılmasıdır. Bu durum hukukla değil akılla da bağdaşmıyor. Bu dava 17-25 Aralık sürecinin okyanus ötesine taşınmasından başka bir şey değildir. Ortada bir mahkeme yoktur, sadece şantaj malzemesi üretme gayret vardır. Kimse kusura bakmasın, biz bu şantaja boyun eğmeyiz.

"Kasetle gelen dekontla gider"

Az buçuk hesap bilen, ticaretten anlayan herkes önündeki kağıtları okuyunca meselenin başka bir şey olduğunu anları. Hesap uzmanı olduğunu iddia etse de bu zat okuduğunu anlamıyor. SGK'nın neden battığı şimdi çok daha iyi ortaya çıkıyor. Ne diyelim, kasetle gelen dekontla gider.

CHP'nin içine düştüğü durum CHP'li samimi kardeşlerimiz kadar bizi de üzüyor."

#Recep Tayyip Erdoğan
#Muş
7 yıl önce