EDISYON:

CHP'li Özgür Özel canlı yayında dondu kaldı: 'Van'da terörle mücadele için neden konuşmuyorsunuz' sorusuna kaçamak yanıt

18:422/05/2023, Salı
G: 2/05/2023, Salı
Yeni Şafak
CHP'li Özgür Özel
CHP'li Özgür Özel

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile yaptıkları ittifaka ilişkin katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. HDP ile 'rakip' olduklarını öne süren özel, sunucunun "Manisa'da terörle mücadele konusunda söylediklerinizi Van'da da söyleyebiliyor musunuz?" sorusu karşısında dondu kaldı. Van'da da terörle mücadele mesajı verdiklerini öne süren Özel'i, bugün düzenlenen mitingdeki görüntüler yalanladı. Van'da CHP ile HDP flamaları yan yana sallanırken, Kemal Kılıçdaroğlu terör soruşturmaları nedeniyle görevden alınan belediye başkanlarını savunup, "Kayyumlara son vereceğiz" dedi.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin ortağı olduğu Yedili Masa, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. CHP lideri, adaylığının ilanı sonrası ilk iş olarak HDP'yi ziyaret ederek
"Herkesle kucaklaşacağız"
mesajı verdi. PKK elebaşları ise Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajları verip
"Cumhuriyet'i yıkacağız"
açıklamaları yaptı.

HDP Eş Başkanları Mithat Sancar ile Pervin Buldan, geçtiğimiz hafta, Kılıçdaroğlu'na oy vereceklerini açık açık duyurdu.

Kılıçdaroğlu Van'da HDP flamalarıyla miting yaptı

Yaşananlar sonrasında bugün Kılıçdaroğlu Van'da bir miting düzenledi. Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı mitingde CHP ve HDP flamalarının sallanması ve terör örgütü PKK ile özdeşleşen 'zafer' işaretlerinin yapılması dikkat çekti.

CHP'li Özgür Özel canlı yayında dondu kaldı: Van'da terörle mücadele için neden konuşmuyorsunuz sorusuna kaçamak yanıt

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile yaptıkları ittifaka ilişkin katıldığı Habertürk TV canlı yayında açıklamalarda bulundu.

HDP ile 'rakip' olduklarını öne süren özel, sunucunun "
Manisa'da terörle mücadele konusunda söylediklerinizi Van'da da söyleyebiliyor musunuz?"
sorusu karşısında dondu kaldı.

Van'da da terörle mücadele mesajı verdiklerini öne süren Özel'i, bugün düzenlenen mitingdeki görüntüler yalanladı.

Özel "Terörle mücadeleyi Van'da da söylüyoruz" derken Kılıçdaroğlu "Kayyumlara son vereceğiz" diyordu

Kılıçdaroğlu, Van mitinginde terör soruşturmaları ve kaynakların Kandil'e aktarılması nedeniyle görevden alınan belediye başkanlarını savunup,
"Kayyumlara son vereceğiz"
dedi.


#Özgür Özel
#HDP
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.