|

CHP yandaşı gazeteci Özlem Gürses Kılıçdaroğlu'nu protesto eden gençleri hedef aldı: Bu hareket kendiliğinden oluşmadı

CHP yandaşı gazeteci Özlem Gürses, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto eden gençleri hedef alarak "Bu kendiliğinden oluşmuş bir hareket değil" dedi. Muhalefetin başarısızlığının faturasını yine iktidara kesmeye çalışan Gürses, Zafer Partisi ve Memleket Partisi'nin iktidar tarafından kurulduğunu öne sürdü.

10:02 - 31/08/2023 Perşembe
Güncelleme: 10:19 - 31/08/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Özlem Gürses, Kılıçdaroğlu'na yönelik protestoların kendiliğinden oluşmadığını öne sürdü.
Özlem Gürses, Kılıçdaroğlu'na yönelik protestoların kendiliğinden oluşmadığını öne sürdü.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Özlem Gürses, 'mevzu:' isimli YouTube kanalına verdiği röportajda tuhaf iddialarda bulundu.

Genel seçimlerde istenmediğini bildiği halde kendi adaylığını dayatan ve 12'nci yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili konuşan Gürses, Kılıçdaroğlu'nu protesto eden geçleri hedef aldı.



'Kendiliğinden oluşmuş bir hareket değil'

Gürses,
"Niye birden bire bütün CHP örgütlerinin önüne gençler gitmeye başladı? 'Kılıçdaroğlu aday olma' diye bağırmaya başladılar. Sen bunun kendiliğinden oluşmuş bir hareket olduğunu mu düşünüyorsun? Bence değil"
ifadelerini kullandı.

Zafer ve Memleket Partisi'nin iktidar tarafından kurulduğunu öne sürdü

Programın Zafer Partisi ve Memleket Partisi bölümünde ise "Bence daha kritik ve daha temel sorun bu siyasi partiler. Neden, nasıl, hangi kaynaklarla ve hangi hedeflerle kuruldu? Acaba iktidar bir şekilde kendi milli ve yerli muhalefetini mi inşa etmeye başladı Türkiye’de?" diyerek partilerin iktidar tarafından kurulduğunu öne sürdü.


#Özlem Gürses
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
1 yıl önce