|

Avrupa’ya ders verin

Başbakan Yıldırım, Türkiye’ye karşı iyice pervasızlaşan Avrupa’ya gerçek cevabı referandumda gurbetçilerin vereceğini söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 12/03/2017 Pazar
Güncelleme: 01:54 - 12/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım
Başbakan Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir mitinginde konuştu. Avrupa'nın referandum için 'evet' mitinglerine yasak koyduğunu hatırlatan Yıldırım, “Almanya, arkasından Hollanda. Ey Avrupa, Türkiye'nin iç işlerine burnunuzu sokmayın, taraf olmayın. Ne kadar engel çıkarıyorsanız çıkarın, bizim oradaki vatandaşlarımız 16 Nisan'da size cevabı verecek” dedi. 'Hayır'cılar kervanına Avrupa'nın da katıldığını belirten Yıldırım şöyle konuştu:



DİZ ÇÖKECEKLER


“Başta PKK, FETÖ'cüler olmak üzere ne kadar Türkiye aleyhinde çalışanlar varsa sizin baş köşenizde yer buluyor. Buradan uyarıyorum, bunlar dostluğa sığmaz. Bizi Kurtuluş Savaşı'nda durduramadılar, bugün mü durduracaklar? 16 Nisan'da Almanya'ya da, Hollanda'ya da Avrupa'da 'hayır' çıkması için gayret edenlere gereken cevabı vereceğiz. Terör örgütleri diz çökecek, vesayet odakları aman dileyecek. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar diz çökmeye mahkum kalacak. 16 Nisan'da hep birlikte sandıkta olacağız. Rehavet yok, tereddüt yok. Büyük Türkiye için, güçlü Türkiye için, barış için, kardeşlik için daima millet için, daima devlet için evet. 16 Nisan'da sizin 'evet'iniz Avrupa'ya ders verecek, Kandil'i titretecek.”  BALIKESİR


#Başbakan
#Binali Yıldırım
#Balıkesir
7 yıl önce