Arkası gelecek

Yeni Şafak
04:003/01/2019, Perşembe
G: 3/01/2019, Perşembe
Yeni Şafak
24 Aralık’ta düzenlenen baskında sarı yelek ele geçirilmişti.
24 Aralık’ta düzenlenen baskında sarı yelek ele geçirilmişti.

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, sarı ve kırmızı yeleklerin ele geçirildiği FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyonların devam edeceği mesajı verdi. Ak, “Operasyonların arkası gelecek” dedi.

Bursa Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne tahsis edilen 20 motosikletin hizmete alınması dolayısıyla program düzenlendi. Programın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ak, bir süre önce FETÖ/PDY'ye ait bir hücre evinde sarı ve kırmızı yeleklerin bulunmasını değerlendirdi.


PEYDERPEY YAKALANIYOR

Bursa'nın terörle mücadele önemli çalışmalar yaptığını belirten Ak, şöyle konuştu: "İlimizde, gaybubet evleri dediğimiz FETÖ'nün son hücrelenme yapısına yönelik yaptığımız operasyonumuzda bir gaybubet evinde bu unsurlara (sarı ve kırmızı yelek) rastladık. İlk de bize nasip oldu. Diğer illerimizde de peyderpey yakalanıyor. Bunun arkasında ne tür bir niyetin olduğu, nasıl bir provokatif faaliyetin olduğu da bir yönde ortaya çıkmış oldu. İnşallah arkası da gelecek." 24 Aralık'ta düzenlenen baskında 23 zanlı tutuklanmıştı. Adreslerden 19 sarı ve 9 kırmızı yelek ele geçirilmişti.

#FETÖ
#Bursa
#Sarı Yelek
#Osman Ak

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.