|

Ankara 5 yıl kaybetti

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, çalışmalarına hızlı başladı. Sabah ve cuma namazlarını Hacıbayram Veli Camii'nde kılan Altınok, İlim Yayma Vakfı, AK Medrese, Anıtkabir, BBP İl Başkanlığı, Alparslan Türkeş ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabirlerini ziyaret etti. Hüseyin Gazi Türbesi'ne de giden Altınok, vatandaşlarla sohbet etti. Altınok, "Ankara'nın 5 yılı boş yıl olmuştur" dedi.

Nur Banu Aras
04:00 - 20/01/2024 Cumartesi
Güncelleme: 01:43 - 20/01/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Vatandaşların taleplerini dinleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Hacı Bayram’daki esnaf ziyaretleri ile programına devam etti.
Vatandaşların taleplerini dinleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Hacı Bayram’daki esnaf ziyaretleri ile programına devam etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Turgut Altınok, adaylığı açıklanır açıklanmaz çalışmalara başladı. Sabah namazını Hacıbayram Veli Camii’nde kılan Altınok, ardından vatandaşla sohbet etti. İlim Yayma Vakfı ve AK Medrese’de kahvaltı yapan Altınok, Anıtkabir’i ziyaret etti. Altınok’un bir sonraki durağı MHP Ankara İl Başkanlığı oldu. Burada açıklamalarda bulunan Altınok, seçim çalışmalarının ilk mesajlarını verdi.

ANKARA GERİYE GİTTİ

CHP yönetimindeki 5 yılda Ankara’nın geriye gittiğini belirten Altınok, “5 yılda bir tane eser yok. Ankara’mızın 5 yılı maalesef boş yılı olmuştur. Ankaralılara şunu sorayım. Bu 5 yılda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hangi hizmeti hangi eseri hatırlıyorsunuz veya adını söyleyin” ifadelerini kullandı. Keçiören’in nüfus yoğunluğu olarak Ankara’nın 6’da biri olduğunu söyleyen Altınok, “Keçiören bütçesi Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinin 45’te biridir. Fakat 45’te bir bütçeyle ABB’den daha çok eser ve daha çok hizmet ettik. Vakit Ankara vakti” şeklinde konuştu.

TÜRKEŞ İLE YAZICIOĞLU’NUN KABİRLERİNDE

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Altınok, cuma namazını Hacıbayram Veli Cami’nde kıldı. Altınok, Alparslan Türkeş ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti. Hüseyin Gazi Türbesi’ne de giden Altınok, son olarak Mamak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.



#Siyaset
#Yerel Seçim
#Cumhur İttifakı
#Turgut Altınok
8 ay önce