T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 25 MART 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yolumuz kesiliyor

Her sene şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını belirten Trabzonspor kaptanı, "Gelecek yıl hedefi büyük tutmalıyız. Türkiye'de şampiyon olmak zor değil. Doğru transfer yapılırsa seneye hedefe ulaşabiliriz" dedi.

Trabzonsporlu Fatih Tekke, geleceği, takımın durumu ve diğer konularda önemli açıklamalarda bulundu. Yaşadığı üzücü olaylardan dolayı takımdan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini belirten Fatih, "O dönemde malum olaylar olmuştu. Yönetim de yeni gelmişti. İyi bir zamanlama değildi" dedi. Sezon başında iyi transfer teklifleri aldığını vurgulayan Kaptan, "Bunları gündeme getirmedik. Çok iyi 3-4 teklif geldi. Ara transferde de kiralık olarak iyi bir teklif yapıldı. O teklifi başkanımızla oturduk, konuştuk ve kalmamın daha doğru olacağına karar verdik" diye konuştu.

OLAYLARDA SUÇUMUZ YOK

Gökdeniz ile bir problemi olmadığını ve yaşanan olaylardan çok zarar gördüklerini kaydeden Fatih, "Olaydan başlı başına çok zararlı çıktık. Biz manevi olarak çok üzüldük, yıkıldık. Ama bu olaylarda Fatih ve Gökdeniz'in zerre kadar suçu ve hatası yoktur. Bu olay artık kapanmıştır.

Tek sıkıntımız, Gökdeniz 6 aydır oynamıyor ve ben de sakatlıktan yeni çıktım. Takım genelinde bir uyumsuzluğumuz var. Onu aşmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki 3 maçı kazanırsak 3.'lük koltuğuna otururuz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TERCİHİM AVRUPA

"Fatih'i Fatih yapan Trabzon- spor'dur. Avrupa'da iyi bir takıma gideceksem bu Trabzonspor'dan iyi olmalı" diyen Kaptan, "Şampiyonluk kupasını kaldırmak benim için çok önemli. Trabzonspor haricinde Türkiye'de bir takımda oynamak istemiyorum. Hedefim Trabzon- spor'da şampiyonluk yaşamak ve Avrupa'da iyi bir takıma transfer olarak orada Türkiye'yi ve Trabzonspor'u başarıyla temsil etmek" ifadelerini kullandı.

BAŞARI İÇİN BİRLİK ŞART

Geçmişte 3-5 defa şampiyonluklarının engellendiğini, bunu kendilerinin de yaşadığını iddia eden Fatih, "Asıl sıkıntı bence şu. Her sene şampiyonluk parolasıyla çıkıyoruz. Takım en kötü halinde bile 3. olur. Arkadaşlara bazen bu formayı başka birşeye giydirsen 3. olur diyorum. Biz her sene, şampiyon olacağız diyoruz, acele ediyoruz. Başarı bir sonuç olmamalı, bir yolculuk olmalı. Biz şampiyonluğu yakaladığımız zaman taraftarımız, camiamız Avrupa'da büyük hedefler önümüze koyacaktır. Bence hedefimizi büyük tutmalı, ona göre hazırlanmalıyız. Türkiye'de şampiyon olmak zor birşey değil. Yerli yerinde, doğru teşhisli, transfer yapabilsek, sabredebilsek, stadımızda rakibi baskı altına alan ambiansı yakalayabilsek sorun kalmaz. Bunların hepsi bir yolculuk aslında. Seneye de şampiyon olmak için çıkacağız. Ama çok akıllı hareket etmemiz lazım" diye konuştu.

Halilhodziç'le devam sinyali

Trabzonspor 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Halilhodziç ile sorunlarının bulunmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu, "Yeni bir teknik direktör arayışımız yok. Denizlispor maçı sonrası hocamızla masaya otaracağız. Bizim düşüncemiz hoca ile gelecek sezon da devam etmek" diye konuştu

GÖKDENİZ YEDEK

Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzon'da teknik direktör Halilhodziç, Gökdeniz'i yedek takımda oynattı. Boşnak hoca, antrenmanlardaki çift kale maçta yıldız oyuncuya as takımda görev vermedi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi