YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Tecrübeli hoca, sakat olan Andersson'un yerine oyuncu istemiyor

DENİZLİ: TRANSFER YOK


Golcü oyuncu açığını takım içinden giderebileceklerini söyleyen Fenerbahçe teknik patronu, "Oyuncularımın O'nu aratmayacağına inanıyorum" dedi.

Yokluğunu aratmazlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2,5 ay sahalardan uzak kalacak olan Kennet Andersson'un yerine transfer istemiyor. Andersson'un yokluğunda alternatif transferi şimdilik düşünmediğini söyleyen Denizli, "Andersson'un yokluğunu kendi içimizde bertaraf edeceğiz. Oyuncularımın O'nun yokluğunu aratmayacaklarına inanıyorum'' dedi.

Sistem değişecek

Denizli, Andersson'un sakatlanmasından sonra oyun sisteminde de değişikliğe gideceklerini kaydederek, "Andersson'un yokluğu takımı elbette olumlu etkilemeyecek. Ancak bunu olumsuzluğa çevirmemek için de herşeyi yapacağız. Oyun sistemimizi değiştirip, yeni bir taktikle sahaya çıkacağız. Bir oyuncunun eksikliği bizi fazla etkilemez" diye konuştu.

Oktay gündemde yok

Denizli, Oktay'ın transferi için herhangi bir girişimlerinin bulunmadığını açıkladı. "Oktay gündemimize gelmedi" diyen Denizli, "Bu futbolcunun transferiyle ilgili o zaman bazı pürüzler vardı. Şu anda da pürüzler aynen devam ediyor. Ben 'Oktay'ı istemiyorum' demiyorum. Ancak olmayacak bir transfer için de gündemi işgal etmenin lüzumu yok" dedi.

 
Spor Yazarları

Güray Soysal :
Erol Yaşar
Mehmet Atalay :
Trabzon'u bekleyen tehlike




Kağıda basmak için tıklayın.

ÖZAK'TAN TAM DESTEK
Sümer'e maddi kaynak bulmak için kolları sıvayan Özak, göğüs reklamı için Vestel ve Çanakkale Seramik'le görüşüyor.
TRANSFERİN GÖZDESİ EMRE
Avrupalı menacerlerin peşinde koştuğu Emre'nin son talibi Arsenal. Galatasaray ise yıldız futbolcuya erken imza attırmak için harekete geçti.
Naklen yayın ihalesi iptal
Futbol Federasyonu, Teleon televizyonunun yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Birinci Lig'in naklen yayın ihalesini iptal etti.
Futbol Federasyonu, Birinci Lig maçlarının TV'den naklen yayın hakkını elinde bulunduran yayıncı kuruluş Teleon'un yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle, yayın sözleşmesini feshetti. Futbol Federasyonu Başkanvekili Ata Aksu, "Futbol Federasyonu, Teleon Reklamcılık ve Filmcilik A.Ş. ile imzalamış olduğu 28 Mayıs 1999 tarihli sözleşmeyi, Teleon'un sözleşme ile kararlaştırılan edimlerini süresinde ve tam olarak yerine getirmemesi ve şu an itibariyle 12.2 milyon doları aşan bir borcu tüm iyi niyetli girişimlere rağmen ödemeden imtina etmesi sebebiyle, bugün (dün) saat 18.00 itibariyle feshetmiştir'' dedi.
Yeni ihale sürecinin dünden itibaren başladığını dile getiren Aksu, ''En kısa sürede bu ihale yapılacak. Amacımız şu anki yönetim kurulunun görev süresi kadar sözleşme yapmak'' dedi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...