
Arif'in penaltı kaçırdığı puan mücadelesinde Sergen oyundan alındıktan sonra oyun kalitesi çok düştü. Fleurquin'in ağır göründüğü karşılaşmada Horvath ve Sphear umut verdi.
|
SPOR YAZARLARI
|
Bilimsel körebe
Üç sayılık atış,
3 puan
Kör dövüşü
|
|
|
Usame Bin Ladin'i saldırının bir numaralı zanlısı olarak gösteren
Başkan Gegorge W. Bush, orduya 'hazırol' talimatı verdi
'Ladin'i alacağız'
FBI ve CIA'in çalışmaları henüz sonuçlanmadan Ladin'i suçlu ilan eden Bush, ülkesinin 'savaşta' olduğunu belirterek, "Usame Bin Ladin, saklanacağını düşünüyorsa yanılıyor. Teröristleri deliklerinden çıkaracağız" dedi.
Pakistan'dan okey
ABD Dışişleri Bakanı Powell, Pakistan'ın, komşusu Afganistan'a yönelik ABD'nin olası operasyonu için her türlü yardımı yapmayı kabul ettiğini bildirdi.
Saldırıların ardından başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi tutuklandı. FBI Başkanı Mueller, ulaştıkları 36 bin ipucunun değerlendirildiğini söyledi.
Afganistan'da 10 yıl kalarak savaşan bir Rus albay, ABD'nin Afganistan'a girmesiyle "Vietnam'dan 10 kat daha beter" bir duruma düşeceğini söyledi.
ABD'deki terörist saldırının ardından Müslümanlar'a yönelik tacizlerde artış yaşandığı gözlendi. İngiltere, bunun için özel güvenlik önlemleri alırken, IGMG de açıklama yaptı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül, "Temiz Şehir Operasyonu"nun tamamen siyasi bir operasyon olduğunu belirtti. Gül, "4-5 yaşındaki çocuklar gece yarısı gözaltına alınmıştır. Bunlar yanlıştır. Bu yanlışların hesabı sorulacaktır" dedi.
|
|

İşte işkence raporu
Yılmaz destekli gözaltı ve sorgularda işkence yapıldığı devlet doktorları tarafından verilen adlî raporlarla belgelendi
|
Yılmaz ve
'memur'ları
|
Yolsuzluk operasyonları kendisine ve kardeşine yaklaşınca Tantan'ı görevden alan Mesut Yılmaz, planlarına daha uygun bulduğu Yücelen'i bakan yaptı. Şimdi, Yücelen'e bağlı Vali Çakır ve Emniyet Müdür Vekili Özdemir yönetiminde yapılan işkencenin hangi hukuk ilkesiyle izah edileceği merak ediliyor.
Hem mahkum hem müdür
İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın, bir mafya liderini korumaktan dolayı 10 ay hapis ve memuriyetten men cezasına çarptırıldığı öğrenildi.
|
|
 |
PİYASALAR
|
Dolar |
1.485.000 |
Mark |
698.000 |
Altın (Cum.) |
97.000 |
Borsa |
7.938 |
Türkiye'de Hava
|
Adana |
22 / 35 |
Ankara |
14 / 30 |
Bursa |
14 / 30 |
Diyarbakır |
19 / 34 |
Erzurum |
4 / 25 |
İstanbul |
19 / 28 |
İzmir |
22 / 30 |
Trabzon |
20 / 26 |
|