Zonguldak’ta FETÖ operasyonu: 11 gözaltı haberi

Yeni Şafak
15:121/08/2016, Pazartesi
G: 1/08/2016, Pazartesi
IHA

Zonguldak'ta Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye getirildiği alınan haberler arasında.

Zonguldak'ta Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye getirildi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında aralarında orman muhafaza görevlisi, cezaevi personelinin de bulunduğu 4 kişi sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.



Öte yandan Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında emniyet amiri, komiser ve polislerin de bulunduğu 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Adliyeye sevk edilen 11 kişinin Cumhuriyet Savcılığı'ndaki soruşturması sürüyor.

#Zonguldak
#FETÖ operasyonu
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.