EDISYON:

YÖKDİL/2 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2024 YÖKDİL sonuç öğrenme ekranı

12:4228/08/2024, بدھ
G: 28/08/2024, بدھ
Yeni Şafak
YÖKDİL
YÖKDİL

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) sonuçları için geri sayım başladı. 11 Ağustos'ta ÖSYM tarafından yapılan bu yılın 2. YÖKDİL sınavı sonrasında, adaylar sınav sonuçlarını merak ediyor. ÖSYM sınav takvimine göre; sınavın sonuçları Ağustos ayının son haftası ilan edilecek. Peki; YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YÖKDİL sınav sonuçları sorgulama bilgileri.

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (YÖKDİL/2) sonuçları için geri sayım devam ediyor. 11 Ağustos tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bu yılın ikinci YÖKDİL sınavının ardından, adaylar sonuçların açıklanacağı günü merakla beklemeye başladı. Peki, 2024 YÖKDİL/2 sınav sonuçları hangi tarihte duyurulacak? İşte YÖKDİL sonuç tarihi...

YÖKDİL/2 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, 29 Ağustos'ta açıklanacak ve bu tarihten itibaren 5 yıl geçerli olacak.

YÖKDİL SORU KİTAPÇIĞI YAYIMLANDI

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebilecek.



#YÖKDİL
#YÖKDİL sonuçları
#YÖKDİL2
#ösym

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.