EDISYON:

Ünyeli gurbetçiler şehidimizi unutmadı

M. Kemal Yeni
00:0023/12/2009, Çarşamba
G: 23/12/2009, Çarşamba
Yeni Şafak
Ünyeli gurbetçiler şehidimizi unutmadı
Ünyeli gurbetçiler şehidimizi unutmadı

Almanya'da Bavyera eyaletinde Erding ve Freising illerinin olusturdugu grupta lider olan ve bölgesel lige çıkmak için mücadele eden FC Türkgücü Erding Spor Kulübü şehit er Kemal Bide'nin anısına futbol turnuvası düzenliyor.

Kulüp Başkanı Ünyeli Faruk Fidan, buradan elde ettikleri gelirin yüzde 20'lik kısmını şehit ailesine bağışlayacaklarını söyledi.Turnuvayı daha önce planladıklarını ancak Tokat'tan gelen acı haberle böyle bir fikir ortaya koyduklarını belirten Başkan Fidan, "Ülkemizin şu anda daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı varken bazı siyasetçilerin oy ve çıkar uğruna sokaklara döktüğü bir ortamda bizler barış ve kardeşlik taraftarı olarak ama aynı zamanda şehitlerimizin ailelerinin acısını paylaşmak ve şehidimizin anısını yaşatmak adına böyle bir isim hakkini vermeyi uygun gördük” dedi. Fidan, turnuvanın 26 Aralıkta saat 11.00'de Almanya Bavyera eyaletinde en üst liglerinde faaliyet gösteren Türk spor kulüplerinin katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.