EDISYON:

Gençlik Meclisi'nden 'Konya Kent Rehberi'

Yeni Şafak
00:003/03/2007, Cumartesi
G: 3/03/2007, Cumartesi
Yeni Şafak
Gençlik Meclisi'nden 'Konya Kent Rehberi'
Gençlik Meclisi'nden 'Konya Kent Rehberi'

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, şehir dışından gelen üniversite öğrencilerinin Konya'yı ve Meram'ı daha yakından tanımaları için hazırlanan Konya Kent Rehberi kitabının dağıtımına başladı.

Meclis üyeleri, ilk olarak Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi içinde öğrencilere Konya Kent Rehberi kitabını dağıttı. Konya'da yaşayan gençlerin problemlerini, taleplerini ve özlemlerini ifade etmeleri ve çözümünde aktif rol almalarını amaçladıklarını belirten Meram Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Faruk Erim, "Gençlerin demokratik, katılımcı, kültürlü, saygılı, susan değil sorgulayan birer birey olarak uygun tartışma ortamını sunmak amacıyla kurulan Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, yardımlaşma, dayanışma, karşılıklı tahammül, amaç ve metot belirlemeyi, sorunlara pratik çözümler üretebilme gibi, başarı ve sağlıklı bir toplum yaşamının gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Konya'ya yeni gelen üniversite öğrencilerinin şehrimizi daha iyi tanıyabilmeleri için Konya Kent Rehberi isimli kitabı çıkardık." dedi. Üniversite öğrencileri, rehberi çok beğenirken öğretim üyeleri de yaptıkları bu güzel çalışmadan dolayı Meram Belediyesi Gençlik Meclisi Üyelerini tebrik ettiler.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.