|

Erciyes'te tatile bedava kayak

Erciyes dağı eteklerinde turizm hizmeti veren Aksa Holding kuruluşu Mirado Del Lago Otel kış turizm sezonunu açtı. Otel müşterilerine bedava kayak hizmeti sunacak. Genel Müdür Namık Kemal Yalçınsu, eğlenmek isteyen herkesi "doğa gel" sloganıyla Erciyes Dağı'na davet etti.

Ahmet Bolat
00:00 - 12/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 18:28 - 12/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Erciyes'te tatile bedava kayak
Erciyes'te tatile bedava kayak

Kış sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Mirada Del Lago otel tatil amaçlı gelen müşterilerine konforun yanı sıra kaliteli hizmet, uygun fiyata eğlenmeleri için çalışmalar başlattı. Otel yaz ve kış aylarında rahatlıkla tatil yapmayı düşünen Kayserililere, barbekü partileri, tesis yanındaki göl kenarında yapılacak etkinlikler ve bedava kayak imkanını sunuyor.

Erciyes dağının ulaşım yönünden çok rahat olduğunu belirten Otel Genel Müdürü Namık Kemal Yalçınsu, "Otel olarak Kayseri'nin yaz ve kışına talibiz. Burada denize girebiliyorsunuz. Yani bizim deniz diye adlandırabileceğimiz tesisimizin yanındaki göl var. Orda suya girilerek, eğlenebilirler. Yaz için sadece müşterilerim için değil tüm Kayseri halkı, için değişik aktiviteler düşünüyoruz. Herkesi yaz ve kış aylarında Dağa davet ediyoruz. 'Ne olursan ol dağa gel" sloganıyla insanları eğlendirmeyi hedefliyoruz. İnsanların kaliteli hizmeti bir hak olarak görmelerini istiyoruz. Hizmet insanların hakkıdır. Böyle düşünüyoruz" diye konuştu.


'TATİL ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ'

Müşterilerinin tesise ait kayak pistinde ücretsiz kayabileceklerini belirten Yalçınsu, "Erciyes dağına çıkarak tatil yapmayı hedefleyen insanlara, dağ kokusunun yanı sıra, kar yağmadığı zamanlarda kar havasını vererek insanlarda tatil kültürünü yaymak istiyoruz. Tatil alışkanlıklarını değiştirmek, aynı şehirde olan insanların tatilin Antalya olmadığını göstermek istiyoruz. İlk hedefimiz Kayseri insanı olacak" şeklinde konuştu.

Her keseye göre tatil imkânı hazırladıklarını belirten Yalçınsu, "Hep şehir otelleri görüyorsunuz bir kişilik konaklamalar var. Bir bu arada tatile yönelten visort otel imkânları sunuyoruz. İnsanların konaklamalarını sağlayarak eğlendirmeyi ve hoş vakitler geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Üniversitelilerin rahatlıkla gelebileceği ranzalı sistemde kalabileceği bir yer yaptık. Bu imkanlarda kamanın fiyatı ise çok uygun" diye konuştu.




16 yıl önce