EDISYON:

Dernek Başkanlığı'nda Fevzi Ayyıldız dönemi

Yeni Şafak
00:0021/01/2009, Çarşamba
G: 21/01/2009, Çarşamba
Yeni Şafak
Dernek Başkanlığı'nda Fevzi Ayyıldız dönemi
Dernek Başkanlığı'nda Fevzi Ayyıldız dönemi

Gemlik Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Dernek Başkanlığı'na Fevzi Ayyıldız seçildi. Divan Başkanlığı'nı Kadir Karslı'ın yaptığı kongre Gemlik Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni taşındığı binasında yapıldı.

Kongreye derneğin eski Yönetim kurulu üyeleri tam tekbir katılırken çok sayıda üye ve dernek üyeleri de katıldı. Fevzi Ayyıldız, 2009 yılında önemli girişimlerde bulunacağını söyledi. Gemlik Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kadın Kolları'nı oluşturmak istediklerini kaydeden Ayyıldız, 'Yöremizin gelenek ve göreneklerinin daha iyi anlaşılması için elimizden geleni yapacağız.'dedi.

Ayyıldız, 2009 yılının çok zor bir zaman olacağını ifade ederek, derneklerinin gelirinin az olmasından dolayı yöresel faaliyetleri gerçekleştirmekte zorluk çektiklerini bu zorluğun üstesinden gelebilmek için Gemlik'te ikamet eden tüm Karadenizlileri derneğe üye olmaya davet etti. Fevzi Ayyıldız Başkanlığındaki yeni yönetimde Fehmi Arslan, Kemal Karslı, Hüseyin Dülger, Osman Çukur, Ali Gümrük, Ali Can Durdu, Temel Şen, Osman Karaali, Denetleme Kurulu'nda ise, Ahmet Arslan, Enver Can, Hamdi Öztürk, Disiplin Kurulu'nda da Kadir Karslı, Salih Coşkun, Erol Fet gibi isimler yer aldı.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.