EDISYON:

Cemal Yılmaz Demir'den, spor kompleksine tam not

Mehmet Şimşek
00:002/09/2008, mardi
G: 2/09/2008, mardi
Yeni Şafak
Cemal Yılmaz Demir'den, spor kompleksine tam not
Cemal Yılmaz Demir'den, spor kompleksine tam not

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediyesi tarafından yaptırılan Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni gezdi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'ten tesisle ilgili bilgi alan Demir, Samsun'da yerel yönetimlerin spor, eğitim ve kültürel alanda yaptığı yatırımlarla Samsun'da çığır açtıklarını söyledi. Minder sporlarının her branşının yapılacağı ve 9 bin 600 metrekare alan üzerine yapılan tesiste tam not veren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 'Soyal belediyecilik adına yapılanlar tadire şayan. Emeği geçen herkesi kutluyorum' dedi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, sağlıklı yeni nesillerin yetiştirilmesi adına spor kompleksinin yapılmasını önemsediklerini, bu yüzdende en kısa zamanda hayata geçmesi için büyük çaba sarfetiklerini dile getirdi. Geziye, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve AK Parti Canik Kadın Kolları Safiye Öz'de eşlik etti.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.