Yeni Şafak

İstanbul'da 4. Levent metro istasyonu yeniden işletmeye açıldı

08:187/11/2023, Salı
Yeni Şafak
Yenikapı- Hacıosman metro
Yenikapı- Hacıosman metro

Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki intihar girişimi nedeniyle işletmeye kapatılan 4. Levent istasyonu yeniden hizmet vermeye başladı. Yaşanan olay sonrasında 4. Levent istasyonunun işletmeye kapatılması nedeniyle seferler Yenikapı-Şişli/Mecidiyeköy ve Sanayi Mahallesi-Hacıosman istasyonları arasında icra edildi.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonunda bir yolcu intihar girişiminde bulundu. Bu nedenle 4.Levent istasyonu işletmeye kapatılmıştı. Metro hattının ne zaman seferlere açılacağı merak edilirken açıklama Metro İstanbul'dan geldi.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonunda seferler normale döndü

İtfaiye ekiplerince yaralı kurtarılan 22 yaşındaki kadın teslim edildiği sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, metro durağının kapatılmasının ardından bu hatta otobüs talebinde ciddi bir artış olması nedeniyle ek seferlerin devreye alındığı kaydedildi.

Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferlerin normale döndüğü bildirildi.



#4. Levent metro istasyonu
#intihar girişimi
#kadın
#Metro İstanbul
#sefer
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.