Bedrettin Bal, İstanbul İkitelli Başakşehir Konutlarında yaşayan 281 aileyi ilgilendiren bir soruna dikkat çekiyor. Okurumuz, Site yönetimince SMA TV adıyla uydu sistemleri kuran bir firmayla anlaşma yapıldığını bu nedenle her evden 100 mark tutarında bedel alındığını belirtiyor. Azımsanmayacak miktardaki bu bedeli ödeyip uydu anteninden yararlanmaya başlayan Bedrettin Bey, evini Site içinde ikinci etap konutlardan dördüncü etap bölümüne taşımak istediğinde uydu antenini de beraber götürmek istemiş. Ancak ne mümkün; firma yetkilileri antenlerin ancak birinci ve ikinci etapta işlevsel olacağını, dördüncü etapta hiçbir işe yaramayacağını belirtmişler.
Okurumuz, paralar peşin olarak tahsil edilirken kendilerine bu yönde hiçbir bilgi verilmediğini, bu yüzden aynı site içinde başka bir yere taşınırken mağdur olacaklarını tahmin edemediklerini belirtiyor. Bu tür hizmetleri satın alırken çok iyi araştırma yapmak gerektiği bir kez daha bu vesileyle ortaya çıkıyor. Ancak ben yeni gelişen Başakşehir Konutlarının benzerlerine göre gerçekten iyi olan Yönetiminin, çok sayıda aileyi ilgilendiren bu sorun konusunda bir çözüm bulacağını tahmin ediyorum. Sözkonusu firma yetkililerinin tüketiciyi bilgilendirme konusundaki eksikliklerin giderilmesi ve okurumuzla birlikte 281 site sakininin olası mağduriyetinin tazmin edilmesi için gerekenin yapılması gerekiyor. Sorunun giderilmesi için alınacak önlemleri bu köşeden takip edebilirsiniz.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.