|

Şampiyon yapan menajer: George Gardi

Tuğçe Erginkoç
09:52 - 14/09/2024 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın transferlerinde arka planda yer alan İtalyan menajer George Gardi, sarı-kırmızılı kulübe kimleri getirdi ve bunu nasıl yapıyor? İşte yanıtı...

Galatasaray’ın son dönemde özellikle İtalya’dan yaptığı transferlerde gözlerimizin aşina olduğu bir sima var. Bu isim İtalyan menajer George Gardi’den başkası değil…


Sarı-kırmızılı kulüple iş birliği içerisinde olan Gardi, ilk aşamada Torreira ve Mertens gibi isimleri getirerek taraftarın güvenini kazanmıştı.


Gardi esas bombasını ise Mauro Icardi ile patlattı.


Yabancı oyuncu transferinde adeta Galatasaray’ın sportif direktörü gibi çalışan İtalyan menajer; Zaniolo, Ziyech ve Ndombele gibi oyuncuların transferinde de önemli rol oynadı.


Özellikle İtalyan kulüpleriyle güçlü bağlantıları olan Gardi, imkansız gibi görünen transferlere nokta koyarak futbol camiasında ‘transfer sihirbazı’ olarak anılmaya başlandı.


George Gardi, son olarak Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen’in transferine aracı oldu ve Nijeryalı golcünün gelişi, tüm dünyada büyük ses getirdi.


Türkiye ile sıkı ilişkileri olan ünlü menajer, geçmişte diğer Türk kulüplerine de dikkat çeken transferler yapmıştı ancak Galatasaray camiasına yakınlığı başka bir seviyede.


Taraftara üçlü çektirecek kadar…

#Galatasaray
#George Gardi
#Transfer
4 gün önce