logo
EDISYON:

Ömer Çelikbaşlı: 'Fenerbahçe başarısızlığa alıştırıldı'

Ömer Çelikbaşlı
15:4124/09/2024, Salı
G: 24/09/2024, Salı
Yeni Şafak

Yeni Şafak Spor Editörü Ömer Çelikbaşlı, Zpor'un Youtube kanlında yayınlanan Verkaç isimli programda gündemi değerlendirdi.

Yeni Şafak Spor Editörü Ömer Çelikbaşlı, Zpor'un Youtube kanlında yayınlanan Verkaç isimli programda gündemi değerlendirdi. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği mücadele sonrasında, sarı lacivertli taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, aynı zamanda bir yürüyüş yapılması planlanıyor. Konuyla ilgili konuşan Çelikbaşlı şu ifadeleri kullandı:


"Niye istifa etsin?"

"Fenerbahçe 10 yıldır ligde kupa kazanamıyor. Altısı Sayın Ali Bey döneminde. 6 yıldır Süper Lig'i kazanamamışsın, sadece Türkiye Kupası'nı kazanmışsın. Amiral gemin futbolda herhangi bir başarın yok. Sürekli başarısızlık rekorları kırmışsın. Futbol anlamında söylüyorum. Seçime giriyorsun. Seçimde, 'Gitme sana muhtacım' söyleniyor. Sen niye istifa edesin ki? İstifa etmeni gerektiren bir durum mu var?"


"Fenerbahçe bölündü"

"İstifa etsin etmesin. Bu saatten sonra istifa edip etmemesinin zaten değişen bir noktası olmayacak. Aziz Yıldırım gelsin, Saran gelsin, diğeri gelsin, bu gelsin. Fenerbahçe yeniden bir kaosa sürüklenmiş olacak. Çünkü Fenerbahçe bölündü. 'Ali'ciler bir tarafta, 'Aziz'ciler bir tarafta, 'Saran'cılar bir tarafta, herkes bir tarafta. Birkaç hafta sonra tribünlerde eğer skorlar böyle giderse, istifa seslerini duymaya başlayacağız ama ne olacak? Yine olan Fenerbahçe'ye oldu."


"Nerede sözlerin?"

"Seçimi kazanan taraf sözünü tutacaktı. Fenerbahçe sözünü tuttu mu? Bence yönetim tutmadı. Galatasaray maçında çıktığında kadroda, ilk 11'in 10'u geçen seneki oyuncular. Sadece bir oyuncun farklı. O zaman nerede senin sözlerin?"


"Fenerbahçe zaten başarısızlığa alıştı"

"Sayın Acun Bey maçtan sonra açıklama yapıyor. Biz iyi oynadık, şunu yaptık, top kaleye girmedi, gol olmadı, kazanamadık. İyi de önemli olan bu değil. İnsanlar artık başarısızlık normalleşti. Kadıköy'deki Galatasaray galibiyeti normalleşti. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Galatasaray'a karşı Kadıköy'de 14 maçın 7'sini kaybetti. Böyle bir istatistik olabilir mi?14 maçın 7'sini kaybetti bu takım. Ondan sonra Fenerbahçe şampiyon olamıyor. Fenerbahçe zaten başarısızlığa alıştı. Diyorlar ki, 'Biz Galatasaray'ı deplasmanda yendik.' Baba yendin de ne oldu? Galatasaray şampiyon oldu. Sende ne var? Hiçbir şey."

#Fenerbahçe
#Ömer Çelikbaşlı
#Ali Koç

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.