15. kattaki evinde bal üretimine başladı: 'Arıları nasıl ikna ettin?' sorularına maruz kaldı

Kaan Saraçoğlu
11:4731/01/2025, Cuma
Diğer

İstanbul'daki evinin 15. katında dışarıyla bağlantılı sistem kurup evinde arı besleyerek bal üreten adam sosyal medyada gündem oldu. Arıcılık eğitmeni Şahin Orhan'ın evine koyduğu arı kolonisi ile bal üretimi gerçekleştirdiği görüntüler sosyal medyada viral oldu. 15. kattaki evine arıların polen taşıdığını gösteren video izleyenleri hayrete düşürürken, izleyicilerin 'Abi, hadi eşini bir şekilde ikna ettin de arıları 15. kata nasıl ikna ettin?' yorumlarına maruz kaldı.

#Arı
#Bal
#Polen
#Kovan
#Şahin Orhan
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

ogün

güzel bir şey ama arkadaş biraz tehlikeli olabilir. yarın yuvadan çıkmak isteyen onbinlerce arılar odadan nasıl çıkartacak? komşular şikayet eder.

2 a önce
https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocKNZyD9I0urp0gjobDXsiilwrS-zi3iHNv_Nh2ZaFld2gUO2hO3=s96-c
usameaslan4360

İlginç bir sistem araştırılması gerek

2 a önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.