Yeni Şafak

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil AFAD ve Kızılay'ı hedef aldı

17:599/02/2023, Perşembe
Diğer

TİP Sözcü Sera Kadıgil, bölgede görev yapan AFAD ve Kızılay ekiplerini hedef aldı. 13,5 milyon insanın ve 10 ilin etkilendiği depremin yaralarını sarmaya çalışan ekipleri hedef gösteren Kadıgil, Kızılay Başkanı'nın ilahiyat mezunu olduğunu iddia etti. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Tıp Fakültesi’nden mezun.

#Sera Kadıgil
#TİP
#AFAD
#Kızılay
#Hedef
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

https://lh3.googleusercontent.com/a/AEdFTp7_RO9_D3LAPd1nexYZga3Cgh-39x7_5TyZIWLO=s96-c
Süleyman Balçıklı

Kimdir bu kadın ne konuşuyor millet tek yürek olmuş canhıraş canla başla mücadele ediyor alın ortalıktan konuşmasın geri kafalı sen nasıl yardım edeceğini düşüneceğine kes sesinide otur bari

2 y önce
https://lh3.googleusercontent.com/a-/AOh14GhxOZVqsbzcj-t7PNzwsnkNS7DhVUNhaznpN94Duw=s96-c
Bad-ı saba

Allah kahretsin seni islam düşmanı Sera kadıgil. papaz olsa ses etmez liyakatlidir dersin.

2 y önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.