Yeni Şafak

Piknik keyfi zehir oldu: Batman’da 12 yaşındaki çocuğun bacağını sahipsiz köpekler ısırdı

07:4327/01/2025, Pazartesi
G: 27/01/2025, Pazartesi
IHA

Sokakları işgal eden sahipsiz köpekler terör estirmeye devam ediyor. Batman’da ailesiyle birlikte pikniğe giden 12 yaşındaki çocuğa sahipsiz köpekler saldırdı. Sahipsiz köpeklerin saldırısında bacağından yaralanan 12 yaşındaki H.V.G. piknikte iki köpeğin saldırısına uğradığını, köpeklerin olduğu bölgede hayvan barınağının da olduğunu belirterek, babasının köpeklerin saldırdığını fark etmesi üzerine hastaneye getirildiğini söyledi.

#Batman
#Köpek
#Sahipsiz köpekler
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.