CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sokak çağrısı sonrası maskeli gruplar önlem için bekleyen polis ekiplerine taş, su şişesi ve meşale gibi materyallerle saldırdı ve bir polis memurunun başından yaralandığı anlar kameralar tarafından kayıt altına alındı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Sert mudahale lazim iceri alip 80lerde ne yapildi ise misli ile mudahale lazm bunlara

CHP=barbarlık

onu. yakalayın kameralar bulun iti.

Bunlara devlet teslim edilirmi şu hale bak ne pislikler çıkıyor..

ÖZGÜR SAKIN YURTDIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞMA İBB NİN PİSLIĞINDEN HABERİM YOK DEME SANADA DOKUNACAĞINI TAHMİN EDİYORUM GENEL BAŞKAN SEÇİLDİĞİNDE YİNE YAZMIŞTIM SENİN GİBİ ÇAHIL VE BİLGİSİZ BİRİNDEN PARTİ YÖNETECEK KABİLİYET OLMADIĞINIZ ORTAYA ÇIKTI .YAMANOĞLU .MALATYA

Türkiye'de Bütün Kötülüklerin Anası CHP dir.

Bu polisin durumu nasıl acaba çok merak ettim, Allahım şifa versin, inşallah önemli birşeyi yoktur, çok üzüldüm.

Bunlar cani yargıya saygı duyalım

insanlarımız yinede vicdanlı bir kaç çapulcunun lafına bakipta sağa sola saldırmayın yargı kararına hepimiz saygılı olmak zorundayız